Tijekom obračuna s Toprak, Hava biva stjerana u stupicu.

43.ep. - 7. srpnja

Tijekom obračuna s Toprak, Hava biva stjerana u stupicu. Sve njezine spletke izlaze na vidjelo. Toprak je spremna pokazati Jusufu pravo Havino lice! Hamijet i ne sluti da je Hava njezina buduća snaha te je otjera iz kuće. Međutim, to joj se obije o glavu. Hava će tu situaciju okrenuti u svoju korist.


44.ep. - 8. srpnja

Hamijet od Sultan saznaje da će Hava biti njezina snaha. Odlučila je spriječiti taj brak te se udružuje sa Sultan! Hava nastoji pokvariti Jusufov i Hamijetin odnos. Jusuf je spreman suprotstaviti se Hamijet zbog Have!
Ujgar je dao pratiti Munever te saznaje da se vidjela s Jigitom. Tražit će objašnjenje od nje.


45.ep. - 9. srpnja

Iako su raskinuli zaruke, Džunejt i dalje ne odustaje od Have. Želi je ponovo osvojiti pa moli Mehmeta da mu pomogne. Hava, koja gubi zemlju radi Jusufa, uspijeva pronaći način da uvjeri Toprak u svoju priču, te je dovede u veliku opasnost. Havin i Toprakin odnos više nikad neće biti isti! Toprak svojoj starijoj sestri spasi život. Hava je spremna otići u smrt kako bi Toprak dokazala koliko voli Jusufa te uspijeva postići ono što je željela. Toprak neće odati njezinu tajnu. U isto vrijeme Hamijet čeka svoga sina Jusufa i buduću snahu.


46.ep. - 10. srpnja

Hava zakasni na večeru gdje doživi nešto čemu se nije nadala. Toprak je sve rekla Sultan. Sultan nastoji objasniti Toprak da Hava zapravo nije imala namjeru otići u smrt, te da je to rekla samo kako bi je uvjerila. Međutim, Toprak je ne želi slušati. Šeref do zadnjeg trenutka pokušava upozoriti svoju kćer na Hamiyet i obitelj Handžioglu. Otac Havu nagovori da se pomiri sa Sultan.


47.ep. - 11. srpnja

Hava ne zna da je njezina teta udružila snage s Hamijet te se pomiri s njome i ponovo joj ponudi suradnju pa će joj Sultan do vjenčanja javljati što se sve događa u konaku. U konaku i Havinoj kući vlada velika strka. Obitelj Handžioglu doći će zaprositi njihovu kći za svoga sina Jusufa. I dok se svi s uzbuđenjem pripremaju za prosidbu pravo iznenađenje slijedi nakon što netko pokuca na njihova vrata.

 

 

 

 

 

 


Najnovije epizode svoje omiljene serije Ljubav, vjera, nada pogledaj prije svih samo na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju