Tijekom obračuna s Toprak, Hava biva stjerana u stupicu.

43.ep. - 7. srpnja

Tijekom obračuna s Toprak, Hava biva stjerana u stupicu. Sve njezine spletke izlaze na vidjelo. Toprak je spremna pokazati Jusufu pravo Havino lice! Hamijet i ne sluti da je Hava njezina buduća snaha te je otjera iz kuće. Međutim, to joj se obije o glavu. Hava će tu situaciju okrenuti u svoju korist.


44.ep. - 8. srpnja

Hamijet od Sultan saznaje da će Hava biti njezina snaha. Odlučila je spriječiti taj brak te se udružuje sa Sultan! Hava nastoji pokvariti Jusufov i Hamijetin odnos. Jusuf je spreman suprotstaviti se Hamijet zbog Have!
Ujgar je dao pratiti Munever te saznaje da se vidjela s Jigitom. Tražit će objašnjenje od nje.


45.ep. - 9. srpnja

Iako su raskinuli zaruke, Džunejt i dalje ne odustaje od Have. Želi je ponovo osvojiti pa moli Mehmeta da mu pomogne. Hava, koja gubi zemlju radi Jusufa, uspijeva pronaći način da uvjeri Toprak u svoju priču, te je dovede u veliku opasnost. Havin i Toprakin odnos više nikad neće biti isti! Toprak svojoj starijoj sestri spasi život. Hava je spremna otići u smrt kako bi Toprak dokazala koliko voli Jusufa te uspijeva postići ono što je željela. Toprak neće odati njezinu tajnu. U isto vrijeme Hamijet čeka svoga sina Jusufa i buduću snahu.


46.ep. - 10. srpnja

Hava zakasni na večeru gdje doživi nešto čemu se nije nadala. Toprak je sve rekla Sultan. Sultan nastoji objasniti Toprak da Hava zapravo nije imala namjeru otići u smrt, te da je to rekla samo kako bi je uvjerila. Međutim, Toprak je ne želi slušati. Šeref do zadnjeg trenutka pokušava upozoriti svoju kćer na Hamiyet i obitelj Handžioglu. Otac Havu nagovori da se pomiri sa Sultan.


47.ep. - 11. srpnja

Hava ne zna da je njezina teta udružila snage s Hamijet te se pomiri s njome i ponovo joj ponudi suradnju pa će joj Sultan do vjenčanja javljati što se sve događa u konaku. U konaku i Havinoj kući vlada velika strka. Obitelj Handžioglu doći će zaprositi njihovu kći za svoga sina Jusufa. I dok se svi s uzbuđenjem pripremaju za prosidbu pravo iznenađenje slijedi nakon što netko pokuca na njihova vrata.

 

 

 

 

 

 


Najnovije epizode svoje omiljene serije Ljubav, vjera, nada pogledaj prije svih samo na OYO.