Toprak se susreće s Jusufom kako bi mu rekla istinu o svemu!

38.ep., 30. lipanj

Toprak se susreće s Jusufom kako bi mu rekla istinu o svemu! No nju će to skupo stajati! Jusuf odlazi u Istanbul i nalazi Havu. Oboje se predaju svojoj ljubavi. Međutim, jedna će sitnica, koju je Hava zaboravila, sve poremetiti! Hava objašnjava Jusufu sve o prstenima! Njih dvije, u Istanbulu prepuštaju se svojim snovima.
Jusuf Havi sprema veliko iznenađenje!

39.ep., 1. srpanj

Nažalost, tajne iz prošlosti kvare Havinu sreću. Hava odlučuje priznati sve što je napravila! U tom trenutku Hamijet nastoji otkriti kamo to Jusuf zapravo ide. Saznaje kako se i Hava uputila u Istanbul! Hoće li se Jusufov i Havin san prekinuti povratkom u Urgup? Jigitov je život u opasnosti. Munever saznaje kako je Ujgar organizirao ljude da prebiju Jigita. Munever se nesebično žrtvuje za Jigita.

40.ep., 2. srpanj

Jusuf uočava ranu koju je Munever skrivala. Samo je korak do otkrića onoga što je Ujgar činio! Hamijet saznaje kako Toprak više nema mlijeka. Sada više nema razloga boraviti u vili. Hava saznaje da je kći koju Jigit voli u stvari Munever. Ona shvaća prave Sultanine namjere i odlučuje tim igrama stati na put. Na dan Havina dolaska u vilu Sultan će otići!

41.ep., 3. srpanj

Havino i Jusufovo istanbulsko sanjarenje je završilo. Vrijeme je da svoju odluku da se vjenčaju objave roditeljima. Sultan želi razotkriti Havine spletke pa Toprak otkriva što Hava zapravo želi. Toprak sazna da se Hava zaručila za Džunejta. Sultan zahtijeva od Toprak da spriječi taj brak. Šeref, koji u međuvremnu sazna za vjenčanje, zabrinut je te se odluči razgovarati s Jusufom.


42.ep., 4. srpanj

Jigit odlazi k Ujgaru, odlučan u namjeri da razotkrije njegove grijehe iz prošlosti. Munever biva prisiljena lagati Jigitu kako bi ga zaštitila. Jigit je šokiran. Hava raskida zaruke s Džunejtom. Džunejt se u zatvoru potuče sa Sitkijem, a Sitkiju poslije dijagnosticiraju tuberkulozu. Hava odlazi u konak kako bi Hamiyet poljubila ruku, ali na tome putu morat će svladati svoju najveću zapreku, Toprak.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju