Džunejtovi roditelji nisu ni sanjali da će biti otjerani s vrata kada dođu zaprositi Havinu ruku za svoga sina.

48.ep. - 14. srpnja

Džunejtovi roditelji nisu ni sanjali da će biti otjerani s vrata kada dođu zaprositi Havinu ruku za svoga sina. Bespomoćnoj Havi u pomoć je opet priskočila teta i izvukla je iz nevolje. Međutim, Bunjamin nema namjeru otići bez riječi...
Jusufovi roditelji dolaze zaprositi Havinu ruku. Havin i Jusufov brak sada je i službeno ugovoren. Dogovoreno je da zaruke organizira djevojčina obitelj, ali Remiz zna da neće moći podmiriti troškove. Zanima ga samo kako da se što prije okoristi od novca obitelji Handžioglu.


49.ep. - 15. srpnja

Sultan je te večeri spasila Havu, a zauzvrat traži da riješi Jigitovu i Muneverinu situaciju. Kaže joj da će u protivnom sve reći Jusufu. Hava više ne može podnijeti što je Jigit tužan pa uzima stvar u svoje ruke i sve kaže Jusufu.
Nakon šo je saslušala Jilmaza kojeg uznemirava Remzijeva pohlepa zaključi da je potrebno sklopiti predbračni ugovor kako bi njezin sin i obitelj bili zaštićeni. Jilmaz joj se žustro suprotstavi, međutim Hamijet nema namjeru odustati.
Munever se sprema otići k bratu ne bi li razgovarala o Jigitu, a njezin zaručnik Ujgar spremio je vrlo neugodno iznenađenje…


50.ep. - 16. srpnja

Munever se osjeća bespomoćno i počinje razmišljati o smrti.
Hamijet je Havi dala da potpiše predbračni ugovor. Svjesna je da će, ako to ne učini, svi misliti da je zanima samo novac. Što će Hava učiniti?
Jigit s uzbuđenjem čeka Jusufovu reakciju na njegovu vezu s Munever. Pijan se jada Muneverinoj prijateljici Selmi i u jednom trenutku zaključi da Munever uistinu voli Ujgara.
Taj zaključak navest će ih na krivi put.


51.ep. -17. srpnja

Munever su u međuvremenu odvezli u bolnicu. Liječnici su njezinu obitelj obavijestili o masnicama na tijelu. Jusuf će pokušati naći onoga tko je to učinio njegovoj sestri. Prvo će posjetiti Ujgara. Remzi, koji Jusufu nikako ne dopušta da kupi prostor koji želi, donosi odluku koja će zaprepastiti.


52.ep. - 18. srpnja

Remzi, kojeg Jusuf nikako ne može urazumiti, odluči iskoristiti svoj posljednji adut. Jusuf odluči istražiti predbračni ugovor. Sultan je saznala da je Jigit priveden. Nikoga ne može uvjeriti da je njezin sin nedužan. Svi, uključujući Jusufa, vrlo su iznenađeni. Sultan je u teškoj situaciji. Ujgar i iz bolesničke postelje nastavlja prijetiti Munever i govori joj da ništa ne smije reći.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju