Hamijet zatiče Ruzgara oblivena krvlju!

28.ep. - 16. lipnja

Hamijet zatiče Ruzgara oblivena krvlju! Nakon tih stravičnih događaja Hamijet donosi važnu odluku u vezi s Toprak! Havina igra izmiče Sultaninu nadzoru. Ona se snažno buni zbog toga. Hava ostaje sama na putu do Jusufova srca! Sultan čini sve kako bi se suočila s Toprak. Dok je Jusuf opterećen teškim mislima u vezi s Havom, korak je do otkrića Toprakinih skrivenih osjećaja.


29.ep. - 17. lipnja

Na putu da nastavi svoj odnos s Jusufom, Hava se upleće u Toprakine osjećaje. Toprak joj izjavljuje nešto što nije očekivala! Hava sumnja da je Mehmet nešto nanjušio vezano uz njezinu priču o tome kako su je napali. Sultan se trudi saznati što više o Mehmetovim planovima... Jusuf izvlači Toprak iz bolnice. Osim toga, on ima i iznenađenje za nju! Zahvaljujući tom iznenađenju, Toprak se prisnije povezuje s Jusufom.


30.ep. - 18. lipnja

Jusuf sprema iznenađenje kako bi zaprosio Havu. Međutim, njoj nije lako udovoljiti. Hamijet se obraća Munever kako bi saznala koga je Jusuf zapravo zaprosio. Hamijet tada čini sve kako bi to spriječila! Jusuf Mehmetu zadaje težak udarac. On tada poduzima korake kako bi razbjesnio Jusufa: kuje planove o izvlačenju Džunejta iz zatvora! Osim toga, vjenčanje Have i Džunejta organizirat će se u Jusufovu hotelu.


31.ep. - 19. lipnja

Jusuf posve neočekivano predlaže Havi da se uda za njega. Međutim, u tom trenutku Toprak se više ne može suzdržati pa Hava saznaje njezine prave osjećaje prema Jusufu. Hava odgovora Jusufu u potpuno neočekivanu trenutku. Jusuf biva zaprepašten. Hava i Jusuf se ponovno susreću zahvaljujući Toprak, iako su jedno od drugog pobjegli glavom bez obzira! I Toprak tada saznaje za Jusufovu prosidbu.


32.ep. - 20. lipnja

Toprak ne može pobjeći od osjećaja koje gaji prema njemu. Po prvi se put s njim suočava! Hava se neočekivanim potezom suprotstavlja Sultan. Sultan je spremna Jusufu reći sve o spletkama koje je radila s Havom! Osim toga, Havi prijeti još jedna opasnost: Mehmet je pronašao nekog tko će preuzeti odgovornost za djelo koje je počinio Džunejt, a sve kako bi ga izvukao iz zatvora. Hamijet pokušava doznati koga je Mehmet zaprosio. Tom prilikom uspijeva mu pronaći odgovarajuću udavaču!

 

 

 

 

Najnovije epizode svoje omiljene serije Ljubav, vjera, nada pogledaj prije svih samo na OYO.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju