Jusuf traži od njezina partnera da se suoči s njime kao muškarac.

8.ep., 19. svibanj

Jusuf traži od njezina partnera da se suoči s njime kao muškarac. Mehmet, bez obzira na Jusufa, ne odustaje od kandidature za predsjednika općine. Međutim prisiljen je naći novac. Prve korake u tom smislu poduzima bez Jusufova znanja. Jigit čini sve da ne izgubi Munever, ali to mu ne polazi za rukom. Munever donosi odluku koja će joj promijeniti život.

9.ep., 20. svibanj

Hava se udružila s Remzijem i kuje opasne planove kako bi uklonila Džunejta. Ako provede taj plan, svladat će sve zapreke na putu do Džunejta. Ako nešto pođe po zlu, ona će prva nastradati! Džunejt je uvjeren da ga je Jusuf prijavio!
Na sudu, tijekom postupka koji se vodi protiv njega, kune se kako će naći onoga tko ga je prijavio i osvetiti mu se! Hava kreće pobliže upoznati Jusufa. Otkriva njegovo tajno skrovište te se priprema približiti mu se!


10.ep., 21. svibanj

Toprak shvaća da ju je Sitki prevario. Povrh toga, ona saznaje kako je Sitki unajmio stan! Odlazi mu na kućni prag. Toprak očekuje iznenađenje koje će teško zaboraviti! Hava procjenjuje svaku situaciju u kojoj bi mogla privući Jusufovu pozornost. Pod iftarskim* šatorom koji je postavila obitelj Handžioglu ona će još jedanput privući Jusufovu pozornost! Munever je požalila zbog svoje odluke o udaji za zemaljskog upravitelja. Zajedno s Jigitom odlučuje sve reći Jusufu. Međutim tom se prilikom dogodi nešto što nitko nije očekivao.

11.ep., 22. svibanj

Hava sprema Jusufu veliko iznenađenje. Istodobno pak i Jusuf ima iznenađenje za Havu! Hava odlazi u kuću u vinogradu čim ugleda Betul. Ljubavi između Betul i Jusufa postaje sve veća, a Hava je izvan sebe. Te noći ostaje sama s Jusufom. Njih dvoje tada sklapaju okladu. Hava namjerava zajahati Karakiz, kobilu koja podnosi samo Jusufa. Samo, da bi u tome uspjela, morat će naučiti jahati.

12.ep., 23. svibanj

Jigitova i Muneverina ljubav zalazi u slijepu ulicu. Hamijet misli da je jedini način da zaboravi tu sramotu Jigitov odlazak iz Urgupa. Sultan to odmah nastoji spriječiti .
Tijekom večeri u kojoj će doći zaprositi Munever, ona i Jigit odlučuju pobjeći. To im, međutim, ne ide onako kako su zamislili.
Toprak se susreće s Jasemin i saznaje još jednu Sitkijevu tajnu. Naposljetku se Toprak odlučuje rastati od Sitkija.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju