Jusuf nastoji nagovoriti Toprak da se vrati u konak. Međutim Toprak nije zadovoljna.

3.ep., 12. svibanj

Jusuf nastoji nagovoriti Toprak da se vrati u konak. Međutim Toprak nije zadovoljna. Čvrsto je odlučila otići! Hamijet, koja je saznala da Toprak odlazi, iz konaka izbacuje i Havu! Ne staje na tome, nego i za Ruzgara nalazi drugu dojilju. Remzi izgovara veliku laž kako bi pridobio Toprak da se vrati u konak. Hoće li je uspjeti nagovoriti? Džunejt nema namjeru odustati od Have. Hoće li mu se Hava vratiti s obzirom na takav pritisak?
 

4.ep., 13. svibanj

U tom se trenu u vilu vraća Jigit, Sultanin sin koji je završio školu. Tko je Jigitova ljubav za kojom u tajnosti pati? Hava sa Sultan sprema plan kako bi joj pomogla da dođe do Jusufa. Hoće li taj plan biti ostvariv? Na vrata konaka pokucat će nepozvan gost. Riječ je o dvije vatre koje gore za Jusufovim srcem, vatre dviju sestara - Have i Toprak - međusobno različitih kao nebo i zemlja...
 

5.ep., 14. svibanj

Džunejt se pojavio na vratima vile te izaziva veliku pomutnju. Havini planovi vezani uz Jusufa dovedeni su u opasnost. Pitanje je trenutka kad će Jusuf saznati za Havu i Džunejta! On nastoji shvatiti Džunejtove probleme! Toprakin muž, Sitki, uzima od Remzija njezin novac za dojenje i kuje novi plan sa svojom priležnicom Jasemin. Toprak pak o svemu ovome nema pojma! Mehmet se odlučuje kandidirati za predsjednika općine. Ta odluka zaoštrava njegove odnose s Jusufom.


6.ep., 15. svibanj

Jusuf nikako ne odobrava ovu zamisao. Međutim Mehmet nema namjeru odustati! U tom trenutku Jigit saznaje da će doći okružni upravitelj kako bi zaprosio Munever. On želi omogućiti Sultanu, Jigitu i Munever da se vide.. Međutim ovo neće proći nezapaženo! Jusuf, koji spaja djeliće slagalice, vjeruje kako se Munever našla s Džunejtom! Na Jusufu je sada red da zatraži objašnjenja. Baš tada Hamijet u vili zatječe Munever s Jigitom! Hava mora spriječiti Jusufa da sazna sve što se stvarno događa. Ona pronalazi način da Džunejt ne sretne Jusufa. Istodobno ona nema pojma da se uplela u opasne stvari!
 

7.ep., 16. svibanj

Jusuf posvuda traži Džunejta. Istina samo što nije izašla na vidjelo. Hava se dogovori s Džunejtom da će je i dalje skrivati. Džunejt laže Jusufu. Hava zauzvrat daje riječ da će se udati za Džunejta! Džunejt počinje odbrojavati dane do velike noći. Toprak se vraća kući zbog molitve za Nazli. Prvi put počinje propitivati odnos Sitkija i Jasemin. Baš tada Jusuf sprema iznenađenje za Toprak! Jusuf traži od njezina partnera da se suoči s njime kao muškarac.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju