'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV. Serija 'Kad lišće pada' od 13.lipnja na Novoj TV.

15.epizoda - ponedjeljak 4. srpnja
Kad se na Ševketovoj svadbi pojave iznenadni gosti, stvari postaju uzbudljive. Vidjevši Oguza u vlastitoj kući, Nedžla je iznenađena, a Ali Riza bijesan. A kad Ferhundin bivši muž dođe pijan i zaprijeti Ševketu, izbije nasilje. Ferhunde želi preuzeti vlast u kući od prvoga dana. Počinju nesuglasice s Fikret. Ona se Ševketu neprestano žali na njegovu obitelj. Ševket se nađe između dvije vatre i pokušava umiriti situaciju.

16.epizoda - utorak 5. srpnja
Ferhunda uspijeva izvršiti utjecaj na Lejlu i Nedžlu. Tada saznaje i za Nedžlinu vezu s Oguzom. G. Ali Riza sklapa dogovor s jednom izdavačkom kućom. Kod kuće počinje prevoditi. I Fikret mu pomaže. Ferhunde odlučuje dati otkaz. Neprestano se žali Ševketu kako se ne može na miru kretati u kući. Nagovori Ševketa da oca i majku pošalje na odmor za vikend. Hajrije se razveseli kad joj Ševket kaže da im je rezevirao mjesto u hotelu na otoku. Ali Riza se najprije usprotivi, ali na kraju pristane kako bi usrećio Hajrije. I njoj će dobro doći da na dva-tri dana budu sami. Oboje su jako sretni kad krenu na put. Sreću pomuti džepar koji Hajrije ukrade torbu. Umjesto na otok, prisiljeni su otići na policiju i vratiti se kući. Kad vide iznenađenje koje ih očekuje kod kuće, shvaćaju da ih je Ferhunde izigrala.

17.epizoda - srijeda 6. srpnja
Oguz je bacio oko na Lejlu i neprestano se mota oko nje. Nejir odlazi izvan grada na pogreb nekog rođaka. Lejla i Nedžla ostaju sa Sedef. Lejla potajice izađe kuće na Oguzovo inzistiranje i pada u njegovu klopku. Nikomu ne može reći što joj se dogodilo. Povlači se u sebe. Na kraju se slama pod Fikretovim pritiskom i sve mu kaže. Fikret poludi od bijesa i odlazi do Oguzova ureda. Sureja, koju je obitelj Alija Rize odgojila i udala, dolazi u kuću. Raširenih ruku primaju staricu koja je ostala bez ikoga. Jedna od požutjelih fotografija u Surejinoj torbi otkriva veliku tajnu.

18.epizoda - četvrtak 7. srpnja
Slika koju je Ali Rizina polusestra Sureja pokazala Ševketu i za koju je rekla da prikazuje Ali Rizinu bivšu ženu uzrokuje veliko iznenađenje. Ševket to ne može podijeliti s roditeljima. Ferhunde zna da će ta slika prouzročiti skandal pa je ukrade. No kad se slika pojavi, na površinu će izaći jedna sasvim druga gorka priča.

19.epizoda - petak 8. srpnja
Stanje Lejle koju je Oguz silovao pogoršava se. Lejla je pala u depresiju i počela se slamati pod golemim teretom tajne koju skriva. Fikret počinje istraživati i velika tajna izlazi na vidjelo. I Ševket je u teškoj situaciji. Pod velikim je stresom zbog nezakonitog kredita u koji Oguz i Jaman žele ući pa jasno pokaže svoj stav. Međutim, kad Ferhunde za to sazna, sve kreće naopako. Ševket je na pragu da postane žrtvom velike igre.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju