Ne propustite niti jedan nastavak Vaših omiljenih serija, a nestrpljivima nudimo da unaprijed pročitaju što nas sve čeka večeras!

BIJEG

35.ep - petak, 5. kolovoza

Menekše je Halilu najveća potpora u tim teškim trenucima. Za to je vrijeme inspektor Omer, kojem je Mustafa još jedanput izmaknuo iz ruku, sve odlučnije protiv njega. Zejnep pak razgovara sa Semihovom tajnicom koja je u pritvoru zbog njegove smrti. Zejnep saznaje tko je ubojica njezina oca. Menekše pronalazi Halilov pištolj i jako se naljuti. Ne želi da on bude netko tko posjeduje oružje. Halil obećava Menekše da više neće dotaknuti oružje. Mustafa se krije u teškim uvjetima i bez nade je. Nazove Mithata kako bi izvukao novac, no ne zna za plan koji je Mithat skovao kako bi mu Halil oprostio.

KAD LIŠĆE PADA

39.ep -  petak, 5. kolovoza

Gđa Nejir broji dane do vjenčanja no shvati da je pogriješila i odustane. Ali u posljednjem će se trenu pokajati zbog te odluke. Ferhunde skuje novi plan kako bi Oguza stjerala u kut. Oguz ne gubi ni trenutka, nego prelazi u protunapad. Njihovi će skriveni okršaji u kući g. Alija Rize uzrokovati velike događaje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju