'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

Ponedjeljak - 239.ep

Nakon svih negativnih događaja, gospodin Ali Riza saznaje istinu koja se od njega krila te ponovno doživljava taj potez kao još jedan zabijeni nož u leđa. To je za njega zadnja kap koja je prelila čašu, povlači se u sebe te ovog puta izabire Ševketovo gradilište.Istu večer Ševket započinje opasnu igru koju je dugo pripremao. Kraj večeri priređuje Ferhunde veliko iznenađenje. Ševket je završio svoju osvetničku igru te Mithat Kara vlastitim očima vidi Ferhundeinu prijevaru. Potpuno pobjesni i napadne Ferhunde, te je od njegova bijesa ponovno spasi Ševket.

Utorak - 240.ep

Ferhunde, ne primijetivši da je iza sebe ostavila svjedoka, nestaje u tami noći, ostavljajući gospodina Alija Rizu u plamenu.U posljednji trenutak biva spašen i odveden u bolnicu na intenzivnu njegu, što ponovno dovodi obitelj na okup. Jedino Fikret ne zna ništa o tome što se dogodilo. Nedžla i Lejla ponovno se susreću u bolnici. No osim Lejle, Nedžla u bolnici susreće i Alija Sarpera. I Sedef i Ševket uzbuđeni su zbog ponovnog susreta.Ševketu se ponovno vraća nada te odluči podnijeti tužbu protiv Ferhunde. Dok je policija traži, Ferhunde odluči zaokrenuti svoj život u novi smjer.

Srijeda - 241.ep

Bijes gospodina Alija Rize ne jenjava. I dalje je neizmjerno ljut na gospođu Hajrije i na djecu te se zakopava u šutnju.I dok se Mithat Kara još oporavlja od šoka prouzrokovanog prijevarom, nova ga vijest iznova potrese.Ševket i Sedef ponovno tuguju zbog rastanka. U neočekivanu trenutku Ferhunde shvaća da je stiglo vrijeme obračuna.

Četvrtak - 242.ep

Ševket, Hajrije i Nedžla su u bolničkoj sobi kod Alija Rize. Svi su došli podržati Alija Rizu u njegovom oporavku. Ferhunde je sama u svmj očaju te se prisjeća razgovora sa Ševketom. Ferhunde nazove Oguza. Oguz se prisjeća obračuna sa gospodinom Alijem Rizom.

Petak - 243.ep

Ferhunde u policiji poriče krivnju. Ferhunde provodi noć u pritvoru da bi potom bila poslana na suđenje. U policiji su i Ševket i Mithat Kara kako bi mogli pratiti razvoj događaja, ali i Nurdan, kako bi mogla biti uz svoju kći. Fikret ne zna ništa o onome što se događa u Istanbulu, te je odlučila donijeti važnu odluku vezanu za Ajšeinu budućnost.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju