'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV. Serija 'Kad lišće pada' od 13.lipnja na Novoj TV.

90. ep - ponedjeljak 17. listopada
Oguzova otmica Ferhunde i njegovo nasilje duboko potrese obitelj. Bijes Ševketa i Alija Rize raste. Ferhundeina izjava u policiji razbijesni Ševketa. Ferhunde je od njega krila novac i opet mu lagala. Ševket shvati da nikada neće imati povjerenja u Ferhunde. Cijela obitelj opet je u pokretu da bi zavila Ferhundeine rane.

91.ep - utorak 18. listopada
Gđa Dževrije ponovno na svoj način sprečava Fkretino i Tahsinovo zbližavanje. Upravo u tom trenutku Fikret dozna što se dogodilo Ferhunde. Zbog toga se vraća u Istanbul da bi bila potpora obitelji. Koliko god da se Lejla trudila izbjegavati Džana, kao posljedica svega putevi im se stalno presijecaju. Za to vrijeme Nedžla otkrije Žulideino pravo lice i odlučuje se napustiti pansion. No to je vrlo zakašnjela odluka. Nedžla se u sasvim neočekivanom trenutku nađe usred nevjerojatnih događaja.

92.ep - srijeda 19. listopada
Obitelj u novinama pročita vijesti o Nedžli i s g. Alijem Rizom na čelu doživi veliku bol. Nedžla osjeća veliki stid. Pretpostavlja kako će se njezina obitelj osjećati kada pročita vijest pa nazove kući. Javi se Lejla. Lejlu je jako pogodilo što svi razmišljaju i razgovaraju o Nedžli. G. Ali Riza i gđa Hajrije ulože velik trud da bi Lejla osjetila što oni proživljavaju, ali s jedne strane razmišljaju i što da učine s Nedžlom.

93.ep - četvrtak 20. listopada
Lejla zbog boli svojih roditelja želi da se Nedžla vrati kući. Zapravo svi razumiju da će poslije toga sve biti teže, ali za Nedžlu se svakako nešto mora učiniti. Iako g. Aliju Rizi iz dubine duše dolazi da odmah ode i dovede Nedžlu kući, razmišlja o tome iz svih perspektiva. To je važna odluka. Svi su zabrinuti za Lejlu čije se emocije tek vraćaju u normalu. Nedžla se nakon svega što je prošla osjeća kao da se izvukla iz tamnice, no nije svjesna novog zida koji raste oko nje.

94.ep - petak 21. listopada
Talat se u zatvoru želi dokazati pred Oguzom pa stupi u kontakt sa svojim ljudima vani i počinje progoniti Nedžlu. Dok je glavna tema u obitelji odluka o tome hoće li se Nedžla vratiti kući, Ferhunde je zabrinuta za Ševketa, točnije, za sebe. Jer ako Ševket neće moći platiti zelenašima, morat će mu dati novac koji je skrivala. Bez Ševketova znanja uvuče Jamana u igru. S druge strane u Adapazaru je nastala velika zbrka. Kako Fikret odgađa povratak kući, njezino se samopouzdanje sve više smanjuje. Tahsin, koji se već prestao nadati, obznani svoje osjećaje i prizna joj svoju ljubav.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju