'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

174.ep - ponedjeljak 13. veljače
Lejla dolazi pred Oguza kako bi se uvjerila da joj je on uistinu dao posao te počinje tražiti odgovore na pitanja koja joj se motaju po glavi.Lejla se po prvi put iznenada upoznaje s novim vlasnikom kuće Mithatom. Također ostaje zbunjena otkrivši da joj je Oguz već duže vrijeme za petama.Gospodin Ali Riza na večeri s prijateljima slavi prodaju kuće, ali u tom ga trenu obuzima tuga zbog oproštaja od očeve kuće. Posljednji tango u četvrti Bejlerbeji učinit će tu večeru nezaboravnom. Istog dana, Nedžla s Džemom kupuje kuću u kojoj će zajedno živjeti. Daleko od obitelji, Nedžla proživljava potpuno drukčije osjećaje. Za gospodina Alija Rizu i njegovu obitelj počinje težak period traženja novoga krova za svoje uspomene.

175.ep - utorak 14. veljače
Ne mogavši pobjeći od prošlosti, Lejla joj se odlučila vratiti te prihvati Oguzov poziv. I dok traži odgovore na svoja pitanja, očekuje ju večer puna iznenađenja koja će je natjerati da zaboravi prošlost.Fikret i Tahsin odlaze u starački dom po gospođu Dževrije kako bi je odveli natrag kući, no ondje ih očekuje jedna posve drukčija Dževrije. Dani koje je provela u staračkome domu postat će novi izvor nespokoja za Fikret i Tahsina. Nedžla svakim danom sve teže podnosi boravak u kući Džemovih roditelja te je sve više napeta.

176.ep - srijeda 15. veljače
Dok se priprema za odlazak s Džemom na odmor, ponovno se prisjeća svoje nezaboravne prošlosti koja je tjera da opet preispita svoje odluke.Ferhunde pristaje na rastavu od Ševketa nakon što s njime sklapa dogovor ne bi li se spasila od neplaćenih dugova. I dok Ferhunde samu sebe zavarava tom lažnom pobjedom, očekuju je šokantne vijesti koje će slomiti njezinu ustrajnost.S druge strane, Lejla prepričava istinu Nazmiju te shvaća da je Ferhunde ta koja je uništila njezinu nadu u budućnost.Gospodin Ali Riza predosjeća opasnost, ali njegovi su pokušaji bezuspješni. Lejla potajno kreće u osvetu Ferhunde.

177.ep - četvrtak 16. veljače
Ferhunde na vratima očekuje uznemirujuća Lejlina poruka. No Ferhunde ne zna da to nije jedino iznenađenje koje joj Lejla priređuje. Lejla joj se namjerava osvetiti udarcem u njezinu najslabiju točku te otkriva njezine tajne iz prošlosti.Gospodin Ali Riza odlučuje Ševketu dati potporu u poslu s Katirom. Ta će ga odluka o potpori dovesti do sukoba s Lejlom, što će rezultirati njezinom velikom pobunom.

178.ep - petak 17. veljače
Projekt izgradnje ne ide onako kako je Ševket očekivao. Taj će ga novi posao uvaliti u neočekivane opasnosti.Čak i sada kada je gospođa Dževrije u staračkom domu, njezina odsustnost uvodi nemir u Tahsinovu i Fikretinu domu. Na kraju Tahsin odlučuje krenuti u začuđujuću igru kako bi vratio gospođu Dževrije natrag kući.Gospodin Ali Riza i njegova obitelj proživljavaju nevolje zbog novog vlasnika vile gospodina Mithata koji se čim prije želi preseliti u novi dom. Napokon, gospodin Ali Riza pronalazi rješenje.Lejla ponovno utočište pronalazi u prošlosti te potajno kreće u novu avanturu s Oguzom. Prepušta se lažima kako bi sakrila svoju veliku tajnu ne znajući kakva joj se velika igra sprema.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju