PON - PET 18.00h!

40.ep - 08. kolovoz
G. Ali Riza i Oguz sreću se prvi put nakon vjenčanja. Dok svi čekaju bez daha i sa strahom od onoga što slijedi, Ali Riza donosi odluku koja će sve iznenaditi. Ali Rizina najveća potpora, Fikret, doživi veliko razočaranje. Fikret se povlači u svoju čahuru. Ševket burno reagira kad sazna da će Ferhunde početi raditi za Jamana. Fikret pak za nju više nema strpljenja. U kući vlada sve veća napetost. Sedef želi okrenuti svoj život u novom smjeru pa se prijavi za posao u jednoj reklamnoj agenciji. Ševket i Ferhunde odlaze u Jamanovu kuću na zabavu. Zvijezda je večeri krcate iznenađenjima Lejla. Ferhunde sazna Oguzovu i Džejdinu veliku tajnu. To je za nju prilika koja se ne propušta.

41.ep - 09. kolovoz
Ferhunde je otkrila Oguzovo i Džejdino skriveno utočište i odmah kreće u akciju kako bi iskoristila priliku koja ju je dopala. Oguz se uspaniči i traži načine kako da je ušutka. Fikret, koja je inače uvijek bila najveća potpora ocu, sve se više udaljuje od njega. Kad joj Ali Riza pruži ruku, Fikret je neće odbiti, ali rane se neće tako lako zatvoriti.

42.ep- 10. kolovoz
Sedef je potpisala ugovor s reklamnom agencijom i pred njom se otvaraju vrata jednog sasvim novog svijeta. Dugovi na kreditnoj kartici postaju Ševketova noćna mora. Ševket ima teškoća s plaćanjem pa se, znajući da to nije rješenje, okreće plaćanju duga novom pozajmicom. Ferhundeini doživljaji iz zlatnih dana uzrokuju velike sukobe u kući. Tanke napete niti koje vežu Fikret i Ferhunde dosegnule su točku pucanja.

43.ep - 11. kolovoz
Optužba da je Ferhunde ukrala Fikretino zlato u kući prouzroči veliku napetost. Od Ali Rizina bijesa spasi je Lejlin poziv u pomoć. I u Lejlinoj je kući bio lopov. Kad Ali Riza čuje da mu je kći u nevolji, bez razmišljanja odlazi u njezinu kuću. Nije nimalo teško povezati dva događaja. Identitet lopova iznenađenje je koje nitko nije mogao predvidjeti. U kući g. Alija Rize više nijedan dan ne protekne bez svađe. Svaka Ferhundeina riječ puna mržnje zbog ljubomore na Sedef vodi je jedan korak dalje od Ševketa.

44.ep 12. kolovoz
Ferhunde više nema milosti prema nikomu. Fikret je shvatila što ona radi. Ferhunde je stjerana u kut i povrijedi Lejlu rekavši joj da je natjerala Oguza da pristane na brak. Nespokoj u kući nije jedina Ševketova briga. Do grla je u dugovima i obraća se ocu za pomoć. Ne postoji žrtva koju Ali Riza ne bi podnio za svoju obitelj. Koliko mu god bilo teško, odlučuje se prodati kuću punu uspomena iz djetinjstva i mladosti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju