'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV. Serija 'Kad lišće pada' od 13.lipnja na Novoj TV.

10.epizoda - ponedjeljak 27. lipnja
Oguz s kojim se Nedžla viđa smišlja posao kako bi se dokazao šefu i dostiže cilj po cijenu toga da bude ranjen. Zaslužio je šefovo bezuvjetno povjerenje. Fikret dobiva dozvolu da prodaje svoje rukotvorine i daje ih jednom dućanu na Kapali. Sad će i on pridonijeti obiteljskom budžetu. Nakon romantične večere Ferhunda nagovori Ševketa da pođe s njom kući. Počinju voditi ljubav. Izbija nasilje kad njezin muž nenadano stigne kući...

11.epizoda - utorak 28. lipnja
Ne mogavši odoljeti Ferhundinu inzistiranju da pođe s njom kući, Ševket bježi kroz prozor kad njezin muž nenadano stigne kući. Uzrujan se vraća kući. Kaže Fikretu što se dogodilo. Gđa Hajrije, koja za događaj saznaje od Fikreta, vrlo je tužna. Dok se ona povjerava gđi Nejir, Sedef ih čuje i silno se rastuži. Ferhunde se želi rastati od muža. To je za Ferhunde nemoguće. Samoj sebi naudi i kaže Ševketu da je njezin muž doznao za njihovu vezu i da ju je udario. Ševket se osjeća odgovornim za sve to.

12.epizoda - srijeda 29. lipnja
G. Ali Riza kreće u pokretanje knjižare. Daje predujam vlasniku prostora. Ševket kaže gđi Hajrije da će se oženiti s Ferhunde i želi tu temu načeti s ocem. G. Ali Riza poludi od bijesa kad sazna da mu sin ima vezu s udanom ženom. Ferhunde se rastane od muža i čini pritisak na Ševketa zbog njihova vjenčanja. Na kraju završava svaku raspravu. Ševket je uzrujan. Ali g. Alija Rizu nije moguće uvjeriti. Gđa Hajrije se boji da će izgubiti sina pa uvjeri Alija Rizu i tako osigura da se situacija smiri. Napetost pri prvom susretu Alija Rize i Ferhunde glasnik je budućih nemirnih dana.

13.epizoda - četvrtak 30. lipnja
Ferhundina želja je ispunjena. Iako na silu, Ševket je dobio pristanak obitelji za vjenčanje s njom. Ferhunde stiže u kuću kako bi upoznala obitelj. G. Ali Riza teško prihvaća ovu situaciju. Ali zbog mira u kući pristaje upoznati Ferhunde. Već pri njihovu prvom susretu Ferhunde shvaća da je Ali Riza kula koju će teško srušiti.

14.epizoda - petak 1. srpnja
Ferhunde se ne sviđa ni Hajrije ni Fikret, ali djevojkama se od prvog trenutka jako svidi. Sedef za Ševketa osjeća beznadnu ljubav i uzruja se kad obitelj prihvati njegovu vezu s Ferhunde. Osjeća da više ne može živjeti i pokuša samoubojstvo prethodno ostavivši pismo naslovljeno na Ševketa. Gđa Nejir pronalazi kćer u nesvjesti, vrišti i traži pomoć od obitelji Alija Rize. Sedef brzo voze u bolnicu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju