'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV. Serija 'Kad lišće pada' od 13.lipnja na Novoj TV.

1.epizoda - ponedjeljak 13. lipnja
Gospodin Ali Riza koji je čitav život posvetio odgajanju svoje petero djece na ispravan i moralan način daje ostavku na mjesto poglavara općine kad se od njega traži da zažmiri na nepravdu. Kada mu kći Nedžla biva primljena na sveučilište u Istanbulu, obitelj se odlučuje preseliti onamo.

2.epizoda - utorak 14. lipnja
Preuređenje obiteljske kuće, Lejlin pripremni tečaj za sveučilište, Nedžlina i Ajšeina školarina počinju stanjivati mirovinu gospodina Alija Rize i on ponovno počinje raditi. Kad na novom poslu od njega zatraže da učini iznimku i ne slijedi svoje principe, ponovno daje ostavku. Budući da su uvjeti sada postali još teži, gđa Hajrije ne podupire tu odluku i u kući nastaje nemir. Kad Ševket, koji se vratio iz vojske, počne raditi u banci, teret Alija Rize postaje lakši. No kad Ševket ukrade srce udanoj ženi, stvari se mijenjaju. Ferhunde ubrzo preuzima vlast. Mijenja čitav poredak u kući. Ferhundeini neprestani zahtjevi i Lejlini i Nedžlini nerazumni troškovi opterećuju obitelj. G. Ali Riza nema snage pružiti otpor. Izgubio je i ekonomsku moć i autoritet.

3.epizoda - srijeda 15. lipnja
U g. Aliju Rizi koji je dao ostavku s dužnosti u tvrtki „Altin Yaprak Anonim“ ponovno se rađa nada s viješću da Ševket počinje raditi. Kad on obitelji priopći da je dao otkaz, Hajrijeina reakcija na to uzrokuje napetu situaciju u kući. Sedef koju Ševket sreće prvog radnog dana pravi mu društvo dijelom puta kako bi s njim provela neko vrijeme pod izgovorom da ima nekog posla.

4.epizoda - četvrtak 16. lipnja
Dok Nedžla razmišlja kako će se vratiti kući jer uz sebe nema novca, biva prisiljena ući u auto na poziv nekog mladića. Taj mladić je Oguz Sansar Ijakapli, jedan od razloga zbog kojeg je Ali Riza dao otkaz. Oguz se iz nekog razloga upoznaje s Nedžlom ne znajući da je ona Ali Rizina kći. Nedžla se na prvi pogled zaljubljuje u Oguza. I Ševketa se dojmi Ferhunde koja s njim radi u istoj poslovnici. I za Lejlu počinju uzbudljivi dani. Potajno odlazi na prijateljičin rođendan. Taj će nevin izlet uzrokovati događaj koji će se ticati čitave obitelji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju