'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV. Serija 'Kad lišće pada' od 13.lipnja na Novoj TV.

20.epizoda - ponedjeljak 11. srpnja
Ferhunde i Ševket grdno se posvađaju te Ševket napusti kuću. Ukućani ne razumiju što se događa. Napetost sve više raste. S druge strane Sedef, koja je u potpunosti odustala od Ševketa, prihvaća Nezihovu ponudu. Vjenčat će se i otići u Ameriku.

21.epizoda - utorak 12. srpnja
Nezihova obitelj najavi svoj dolazak u Sedefine prosce. Gđu Nejir ta je vijest razveselila i traži Ali Rizinu pomoć. Zamoli ga da tu večer bude uz njih kao predstavnik i preuzme ulogu Sedefina oca. Ali Riza zna da Sedef ljubav veže za Ševketa pa se suoči s njom i pita je želi li uistinu taj brak. Sedef je odlučna. Na dan zaruka Sedef saznaje da je Ferhundein i Ševketov odnos narušen i iznenadi se. Sedef napokon Ševketu prizna svoju ljubav.

22.epizoda - srijeda 13. srpnja
Ševket je zapanjen Sedefinim priznanjem i nađe se u nezgodnoj situaciji. Ne zna kako se sada ponašati prema Sedef. Laž kojom je Ferhunde pomogla da se Nedžlin i Oguzov sastanak održi izađe na vidjelo kad Ali Riza na ulici sretne Gulšen. Ferhunde ima svoj način kako prebroditi opasnost. Lejla sazna da se Nedžla opet viđa s Oguzom i obuzme je napad ljubomore. Ševket je pod dojmom Sedefina priznanja pa Fikret povjeri što se dogodilo.

23.epizoda - četvrtak 14. srpnja
Majstor koji je došao popraviti krov koji propušta izazove pomutnju u kući. Dok se u obitelji rođendani obično nikada ne preskaču i uvijek radosno slave, ovoga se puta nitko ne sjeti Fikretina. Iako je povrijeđena, Fikret to nikomu ne pokazuje. Dok Fikret nema kod kuće, stigne cvijet od njezinog bivšeg zaručnika. Primi ga Ferhunde i tako sazna da je Fikretin rođendan. Iznenađenje koje pripremi uzrokuje narušavanje odnosa.

24.epizoda - petak 15. srpnja
Ružno iznenađenje koje je Ferhunde pripremila za ovaj rođendan kap je koja je prelila čašu. Kad Ali Riza udari šakom o stol, Ferhunde napusti kuću i ode k Gulšen. No Ferhunde uopće ne smeta što je i Ševket stao na stranu svoje obitelji. Veoma je sigurna u sebe i zna da će se u najkraćem roku vratiti u tu kuću. Ferhunde pozove Nedžlu u Gulšeninu kuću i njoj prvoj kaže da je trudna.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju