'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV. Serija 'Kad lišće pada' od 13.lipnja na Novoj TV.

35.ep - 1. kolovoza
Ferhunde je ljubomorna na Ševketa zbog Sedef i postavlja joj stupicu. Sedef izazove veliki skandal. I Ševket sazna što je Ferhunde učinila pa svađa raste. Ferhunde ima financijskih problema i nastavlja ucjenjivati Oguza. No Oguz to neće trpjeti. Stari g. Ihsan, česti posjetilac kafića, ljut je na život. Vlasnik kafića predloži mu da se oženi gđom Nejir. G. Ali Riza ne želi se miješati. Kad Hajrije, misleći da je kandidat za mladoženju vlasnik kafića, to kaže Nejir, nastane velika zbrka.

36.ep - 2. kolovoza
Hajrije, koja zbog Ferhundeine smicalice misli da se Ali Riza viđa s nekom ženom, preda se ljubomori i da ga pratiti. Lejla se u Ali Rizinu kuću, iz koje je otišla skrušeno, kao da bježi, vraća s dubokim kajanjem i da bi se ispričala ocu. Kad Ali Riza pred sobom ugleda Lejlu, shvati koliko mu je nedostajala. No hoće li joj moći oprostiti? Gđa Hajrije zbog Ferhundeine smicalice misli da se g. Ali Riza viđa s drugom. Obuzme je ljubomora i da ga slijediti. Ferhunde je sretna što će tako stvoriti zbrku.

37.ep - 3. kolovoza
S druge strane, Lejla je nesretna u braku. Oguz se prema njoj loše ponaša. Kad se boli odbijanja pridoda ljubomora, Lejla postaje otresita. Jednoga dana kad Oguz opet kasni, Lejla pomisli da je kod Džejde, nazove njezina muža i laže kako bi provjerila Džejdu. Jaman ništa ne posumnja, ali Oguza, kad sazna za poziv, obuzme panika pred ženinom hrabrošću. Mora što prije popraviti odnos s Lejlom. Oguz promijeni ponašanje prema Lejli. Ona se u početku ne da lako uvjeriti, ali kada sazna da idu na medeni mjesec u Pariz, promijeni se i spusti koplja. Lejla je uživala u novcu i luksuzu i iz Pariza se vraća kao sasvim nova žena.

38.ep - 4. kolovoza
Bijes gđe Hajrije, kad sazna da je Ali Riza od Lejle uzeo novac, ne može se stišati. Dok se Lejla, kojoj se brak omilio, nastavlja iz korijena mijenjati, Nedžla uplovljava u novu ljubav. Džem je naočit i iskren mladić, ali pravi je razlog Nedžline naklonosti bogatstvo njegove obitelji.

39.ep - 5. kolovoza
Gđa Nejir broji dane do vjenčanja no shvati da je pogriješila i odustane. Ali u posljednjem će se trenu pokajati zbog te odluke. Ferhunde skuje novi plan kako bi Oguza stjerala u kut. Oguz ne gubi ni trenutka, nego prelazi u protunapad. Njihovi će skriveni okršaji u kući g. Alija Rize uzrokovati velike događaje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju