Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex svakim radnim danom na Novoj TV!

79.ep - ponedjeljak 9. siječnja
Inspektor Alex Brandtner (Gedeon Burkhard) i njegov tim u stanju su pune pripravnosti: strašni serijski ubojica u svakoj noći punog mjeseca na jednom bečkom groblju ubije jednu mladu ženu. Prije iduće noći punog mjeseca Brandtner naredi pojačan nadzor svih groblja te i sam zajedno s Rexom i svojim timom odlazi u ophodnju.

80.ep - utorak 10. siječnja
Provalnik se nakon pljačke banke u Beču preselio se u Brazil. Ondje se proglasio mrtvim te se pod lažnim imenom vratio u Beč, gdje priprema novu pljačku. Ali policijski službenik Helmut Walz jedini se nije dao zavarati Hanuschovom navodnom smrću te ga napadne u katakombama katedrale Sv. Stjepana. No Hanusch uspije svladati Walza, hladnokrvno ga ubije te u miru nastavi s pripremama planiranog napada.

81.ep - srijeda 11. siječnja
Bračni par arhitekata preko interneta pod pseudonimom 'Dvoje za tebe' stalno traže partnera za seksualne igrice u troje. Na njihove elektronske oglase javio se i surfer internetom Peter Bachmann (Jan Sosniok). Dok je Klaus Kainz kamerom snimao njihov vrući sastanak, Bachmann ga je provocirao te ga je Kainz u afektu ubio i skrio tijelo. Tek tri mjeseca poslije pronađeni su Bachmannovi posmrtni ostaci. Kako Brandtner (Gedeon Burkhard) i njegov tim, zahvaljujući Bachmannovu računalu naslute da se ubojica vjerojatno krije među parovima s kojima je Bachmann često stupao u kontakt.

82.ep - četvrtak 12. siječnja
U nacionalnoj biblioteci izložena je tek nedavno otkrivena znanstvena ostavština botaničara i svjetskog putnika grofa Egona Reichenberga. Plemeniti istraživač u prošlom je stoljeću u Tibetu otkrio sredstvo, koje bi trebalo znatno produljiti čovjekov životni vijek. Informacije o mjestu gdje se to sredstvo nalazi i njegovoj recepturi naslućuju se u njegovim opsežnim zabilješkama, na njihovu analizu neki očito nisu željeli čekati.

83.ep - petak 13. siječnja
Talentiran i vrijedan skakači konj Sirius ponos je mlade turnirske jahačice Therese Latzki (Anna Luise Kish). Ali Theresinoj majci, vlasnici konja, važni su samo slava i novac. Kada Theresa nakratko otputuje, konja predaje na brigu sadističkom treneru Arthuru Steinu (Henry Meyer), koji želi od njega napraviti prvoklasnog skakača. Ali Sirius pri skoku slomi prednju nogu i Stein ga upuca.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju