Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex svakim radnim danom na Novoj TV!

12.sez, 3.ep - 29. srpnja

Inspektora Fabbrija mijenja inspektor Davide Rivera koji već prvi dan ima slučaj u rukama. Poznati odvjetnik Grossi nazvao je policiju kako bi prijavio da je ubio svoju ženu. Odvjetnik kaže da ju je udario u glavu kipićem sina Alessandra, mladog mjesnog umjetnika koji ima problema s drogom. Rex, tužan i usamljen što mu nema gazde, traži inspektora i nema volje sprijateljiti se s Riverom.

12.sez, 4.ep - 30. srpnja

Felipe, mladić iz Brazila na odmoru u Rimu, pronađen je mrtav. Davide i Rex započinju istragu, no nedostaje im mnogo kockica. Kao prvo, mladića su ubili profesionalci, iako nema policijski dosje i ne kreće se u mutnim krugovima. Štoviše, prvo je ubijen nožem, a zatim upucan. Osim toga, nestala je Felipeova djevojka Valentina, a njegov otac Giovanni više je uplašen za svoj život negoli je tužan zbog smrti sina. Nešto tu nije u redu.

12.sez, 5.ep - 31. srpnja

Salvatore Nicastro padne s osmog kata zgrade u kojoj živi pa se Davide i njegova ekipa nađu pred vrlo složenom istragom. Skinhead Salvatore tek je izašao iz zatvora u kojem je boravio zbog ubojstva mlade žene i pokušaja ubojstva njezina zaručnika Giacoma Ferrarija. U tome su sudjelovala još dva Skinheada, Giulia i Filippo. Kao i Nicastro, i Giulia je tek izašla iz zatvora.

12.sez, 6.ep - 1. kolovoza

Rim, međunarodno natjecanje u plivanju. Prvak Filippo Sodino nadomak je pobjede utrke na 400 metara, no odjednom umre. Na natjecanju su Rex i inspektor Davide Rivera. Obdukcijom zaključuje se da je uzrok smrti količina dopinga koju je mladi sportaš imao u tijelu. Iskazi zaručnice, njegove kolegice Valentine i dokazi navode inspektora Riveru da posumnja u oca Filippa, bivšeg plivača, koji je možda, u želji da njegov sin pobijedi, podmetnuo doping. Drugi sumnjivac je suparnik Gabriele Bernardi koji je na posljednjem natjecanju sudjelovao sa Sodinom.

12.sez, 7.ep - 2. kolovoza

Sara Castiglia, poznata psihologinja i bivša Davideova zaručnica, zove ga kako bi prijavila nestanak svog sadašnjeg partnera Francesca. Davide i Rex istražju na više frontova. Francesca je možda ubila Sara, možda je pobjegao s drugom ženom, a možda je pobjegao sam. Dokazi upućuju na to da ga je ubila Sara. No Davide ne vjeruje u njezinu krivnju i zajedno s Rexom odlučuje joj pomoći.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju