Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex svakim radnim danom na Novoj TV!

12.sez, 8.ep - 5. kolovoza

Rocco Marino je mladić koji se upustio u poprilično neobičan posao. Ako previše popijete, a morate voziti, nazovete njega i on dolazi po vas na svojem motorčiću, odveze vas kući i vrati se vašim automobilom. Jedne večeri Rocco dolazi po tri jako pijana 18-godišnjaka kad, dok je stavljao motorčić u prtljažnik, u njemu otkrije tijelo muškarca. Riječ je o ocu jednog od mladića.

12.sez, 9.ep - 6. kolovoza

Jedna mlada žena, gospođa Valentina Cavalli, jedini je svjedok skandala s nekretninama. Nekoliko dana prije nego što se treba pojaviti na sudu, netko podmeće bombu u zgradu u kojoj živi. Žena uspije preživjeti, no njezin susjed, imigrant s istoka, poginuo je. Sumnja pada na Lassonija, perfidnog kralja nekretnina koji se okružio izvrsnim odvjetnicima kako bi izbjegao zatvor.

12.sez, 10.ep - 7. kolovoza

Jednog jutra, u središtu Rima, ubijena su tri muškarca. Dvojica su agenti koji rade za policiju, a treći je student iz Kolumbije. Davide uskoro saznaje da je treći koji je trebao biti ubijen pobjegao i da je student slučajna žrtva, a nakon nekoliko dana saznat će i njegov identitet.

12.sez, 11.ep - 8. kolovoza

Žrtva je mali iznuđivač koji se zove Parenzo. Nađen je slomljene kralješnice u smrdljivoj kanalizaciji. Istragom Rivera saznaje da je Parenzo bio dužan opasnom kockaru iz središnje Italije. Zove se Bordone i bjegunac je. Kako bi ga pokušao uhvatiti, Davide i Rex ulaze u kockarnicu. Uz puno muke uspijevaju ga uhvatiti, no on nije kriv. Nema nikakva motiva ubiti Parenza koji je otplatio svoj dug. Ali kojim novcem? Gdje je našao 50.000 eura?

12.sez, 12.ep - 9. kolovoza

Jedne jesenske noći, u povijesnom centru grada Rima, Clara Giusti, lijepa 40-godišnjakinja, nađena je mrtva u autu svog supruga, Fabrizia Agliettija. Uzrok smrti je snažan sudar s kamionom. Auto je posve uništen, a žena je smrtno stradala od udarca glavom. Što se dogodilo?

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju