Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex svakim radnim danom na Novoj TV!

11.sez, 10.ep - 22. srpnja

Inspektor Lorenzo Fabbri odlazi na koncert pijanista Flavia Bonomija, koji će ga primiti nakon koncerta. No kad Antonio odvede Fabbrija do Flavijeve garderobe, čuju vrisak i nađu mrtvog pijanistu, dok u pozadini svira glazba. Pokraj drugog ulaza u garderobu nađena je naušnica. Pristup garderobi imaju jedino Flavijeva žena Malice i njegov ljubavnik Vittorio. Malice opisuje njihov brak kao dobar, premda je Flavio odlazio u svoj hotelski apartman s vremena na vrijeme. Morini nalazi nacrt oporuke i zahtjev za rastavom braka.

11.sez, 11.ep - 23. srpnja

Katia je osvojila krstarenje za dvije osobe i inspektor Lorenzo Fabbri ide s njom, a Rexa ostavlja Moriniju. No Rex se uspije ušuljati na brod pa ga Fabbri sakrije u svoju kabinu. U međuvremenu, Katia otkriva da je Anna, koju je fizički zlostavljao jedan putnik, nestala. Anna bježi od svojeg svodnika Pietra koji ju je htio prodati japanskom biznismenu za 200.000 eura. Sad namjerava započeti novi život s tim novcem. Annin bivši ljubavnik De Scalzi također je na brodu. Anna inscenira svoj vlastiti nestanak, stavlja vlasulju i predstavlja se kao Sophia, a sumnja je bačena na De Scalzija kojeg uhićuje Fabbri. De Scalzi uzalud se kune u svoju nevinost.

11.sez, 12.ep - 24. srpnja

Inspektor Lorenzo Fabbri, Rex i Morini na konferenciji su na Malti, na kojoj je otrovan Ranieri, talijanski stručnjak za umjetnost. Gori naredi da njegovi inspektori pomognu malteškim kolegama. Ranieri je radio na nedavno otkrivenoj Caravaggiovoj slici. U njegovoj su torbi pronađene dvije karte za brod za Tunis. Zagonetna žena posjetila ga je nedavno, no njegova pomoćnica Gianna ne poznaje ju. Najvažnije od svega, nestao je ključ sefa u kojem stoji vrijedna slika.

12.sez, 1.ep - 25. srpnja

Na gradilište zgrade nađene su ljudske kosti. Inspektor Fabbri utvrdi da su pripadale Alessandru Solferini, sinu Vittoria, vlasnika multinacionalne farmaceutske tvrtke. Dječak je otet prije nekoliko godina, a policija ga nije uspjela pronaći. U međuvremenu, dolazi novi inspektor, Alberto Monterosso, koji mijenja Morinija. Fabbri ide razgovarati sa Solferinom koja napada policiju zbog kasnog otkrića kostiju djeteta. U međuvremenu, Antonio Genovese, Solferinova desna ruka, puše za vratom i vrši pritisak na Fabbrija da što prije rasvijetle otmicu i smrt Alessandra.

12.sez, 2.ep - 26. srpnja

Kad mladića koji radi u odlagalištu ubiju profesionalci, Fabbri i njegovi sumnjaju da je dječak bio član klana Antonia Semeria, poznatog lokalnog razbojnika. Mladića je ubio veliki Semerijev suparnik, Donato Tramontana, koji boluje od dijabetesa i ima psa dresiranog za dijabetičare. Semerijevi ljudi žele se odmah osvetiti. Ubiju Tramontanova psa i otmu kćer dresera psa koji u tom trenutku radi s Rexom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju