Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex svakim radnim danom na Novoj TV!

11.sez, 5.ep - 15. srpnja

Talijanska tajna služba u stanju je pripravnosti: tijekom konferencije o zabrani mina, međunarodni oružani lobi naredio je izvršenje bombaškog napada. Stručnjak za izradu bombi, Rocchi, umro je od predoziranja pa se agentica Gloria Savino pridružuje inspektoru Lorenzu Fabbriju oko istrage. Malo je vjerojatno da si je Rocchi sam ubrizgao heroin jer već dugo nije u kontaktu sa svojim uobičajenim dilerom. Morinijeva detaljna istraga odvodi ga do udaljene farme, koja je zapravo radionica bombi. No Rocchi u njoj nije radio sam.

11.sez, 6.ep - 16. srpnja

Tony Miani, mladić iz bogate obitelji, slavi svoj dvadeseti rođendan. Tijekom vatrometa izboden je nasmrt. U općoj panici, Massi odlazi njegovim autom te ga napada Tonyjev brat Federico koji se skrio na zadnjem sjedištu. Federico juri u šumu, a Massi ga slijedi, no gubi ga jer se 14-godišnjak skotrljao u špilju. Inspektori Lorenzo Fabbri i Morini započinju istragu. Nakon što Federico nestane, Tonyjev otac Simone objašnjava da Federico nije njegov biološki sin, što je dovelo do raspada braka između njega i supruge Silvie. Nedugo prije ubojstva, izbila je svađa između Simonea i Federica.

11.sez, 7.ep - 17. srpnja

Grofica Clotilde Sanfelice padne s prozora i pogine na mjestu, a dokazi upućuju na ubojstvo. Beskućnica koja je izletjela iz kuće glavna je osumnjičenica. Jednooki Polifemo bježi inspektorima Lorenzu Fabbriju i Moriniju koji istražuju milje beskućnika. Dok ga gone, Polifermo slučajno odvodi inspektore točno do žene koju traže. Riječ je o Svevi Sanfelice, sestri blizanki pokojnice. Očito je da je žena mentalni bolesnik jer rečenica koju ponavlja nema nikakvog smisla.

11.sez, 8.ep - 18. srpnja

Kasna je večer, a astronom Varinelli radi u svom opservatoriju. Nakapa si kapi za oči i smjesta oslijepi, i to samo nekoliko dana prije negoli će se pojaviti komet nazvan po njemu. Istraga dokazuje da je sljepilo namjerno uzrokovano. Žrtva je vrlo štovani i istaknuti član društva te je potrebno da istragu vode inspektori Fabbri i Morini. Fabbrijeva je pozornost usmjerena na zagonetnu posjetiteljicu. To je Varinellijeva pomoćnica i ljubavnica Illaria, kojoj prijeti Varinellijeva žena Rachele. Rachele priznaje svoju naglu narav, no zna da se ne mora bojati suprugove mlade ljubavnice. Jedini njezin suparnik je komet.

11.sez, 9.sez- 19. srpnja

Na susjedinoj zabavi inspektor Lorenzo Fabbri upoznaje studenticu Ivanu koja ga sljedeći dan posjećuje u policijskom uredu. Studentica prava iz bivše Jugoslavije moli ga da otvori slučaj njezine mame Milice koja je izgubila život prije 17 godina. Ona ne vjeruje da je počinila samoubojstvo. Fabbri isprva ne pokazuje veliki interes za slučaj pa Rex preuzima inicijativu i nosi dosje patologinji Gaibi koja otkriva nekoliko nelogičnosti. Jedan trag vodi do Stojaka koji je prokrijumčario Milicu na zapad. No on ima alibi: u vrijeme Miličine smrti, on je bio u zatvoru. Također, Milica je platila sav svoj dug prema njemu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju