Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex, od 26. rujna na Novoj TV!

31.ep - ponedjeljak 7. studenog
Mladić je ubijen dok se utrkivao sa svojim prijateljima. Ispostavi se da njegova smrt nije slučajna. Kada čovjeka koji ga je ubio također pronađu mrtva, Moser (Tobias Moretti) i Rex počinju istraživati ubojstvo. Moser upoznaje svog novog partnera koji je posve drukčiji od Stockingera (Karl Markovics).

32.ep - utorak 8. studenog
Kada se mlada žena odjednom sruši i umre na klizalištu u Beču, istraga otkrije da je njezin sok u limenci bio otrovan cijanidom. Moser (Tobias Moretti) i Rex kreću u istragu, ali dogodi se još jedno ubojstvo počinjeno na isti način. Čini se da je riječ o ucjenjivaču i Moser i Odjel za umorstva moraju se utrkivati s vremenom kako bi spriječili da još netko nastrada.

33.ep - srijeda 9. studenog
Fotografkinja na zadatku u bečkom muzeju pronalazi vrećicu punu vrlo vrijednih dijamanata skrivenu sa stražnje strane jednog od eksponata, velikog medvjeda. Odluči zadržati dijamante za sebe, ali zatim na prirodoslovnom odjelu strada muškarac. Sumnja se da je riječ o ubojstvu. Moser (Tobias Moretti) i Rex dolaze na mjesto događaja. Rex mora pozirati kao živi eksponat, dok je Höllereru (Wolf Bachofner) dodijeljen tajni zadatak.

34.ep - četvrtak 10. studenog
Ugnjetavani mladić zaljubi se u kriminalku te joj odluči pomoći da pobjegne iz zatvora. Tijekom bijega mladić ubije jednog od čuvara te poslije otme zatvorski kombi koji ženu vozi do zatvora. Tijekom kasnije istrage Moser (Tobias Moretti) i Rex pronalaze kriminalku i uhite je, ali opsjednuti mladić otme nekog drugog te stvari zamalo da ne krenu po zlu za Mosera i njegov tim.

35.ep - petak 11. studenog
Anna Foltyn, kći državnog odvjetnika, umre od predoziranja heroinom, a Moser (Tobias Moretti) postaje sumnjiv nakon što dr. Graf skrene pozornost na njega tvrdeći da postoje nelogičnosti u njezinoj smrti koje ukazuju na ubojstvo, a ne samoubojstvo, kao što se sumnjalo. Moser i Rex kreću u istragu i otkrivaju da djevojka ima mutnu prošlost.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju