Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex svakim radnim danom na Novoj TV!

99.ep - ponedjeljak 6. veljače
Na temelju dojave uznemirenog susjeda dva policajca u potrazi za oružjem pretraže kuću poznatog nasilnika te zaplijene više komada vatrenog oružja za koje on nije imao dozvolu. Samo izvana opušten nasilnik dopušta vlasti da obavi svoj posao, no nešto poslije ubija svog susjeda te ustrijeli i jednog od policajaca u stražarskoj sobi. Kada Marc (Alexander Pschill), Niki (Elke Winkens) i Rex pronađu ubijenog susjeda, tjeralica za obožavateljem oružja i ubojicom iz strasti već je u punom zamahu. No on se skriva u vrtnoj kućici starijeg bračnog para.

100.ep - utorak 7. veljače
Glumac kazališta lutaka uboden je tijekom predstave, a samo dan poslije na isti način umre vozač taksija. Budući da su objema žrtvama usta bila zalijepljena, Marc (Alexander Pschill) i Niki (Elke Winkens) polaze od toga da je riječ o istom počinitelju. Prvi trag pruža kontakt s odvjetničkim uredom, protiv čijeg je vlasnika pokrenut postupak zbog silovanja.

101.ep - srijeda 8. veljače
Mlada djevojka se jedne večeri nađe među sumnjivim posjetiteljima te doživi kako mladi Rusi tijekom partije ruskog ruleta izazovu jedan drugog na dvoboj. Jedan od njih ne preživi test hrabrosti, dok je djevojka u šoku napuštala dvoranu, organizator tog eventa za njom pošalje svog partnera, koji ubije mladu ženu.

102.ep - četvrtak 9. veljače
Nesposoban i kao pomoćni poštar, dobiva posao kućepazitelja u višekatnici koja pripada njegovoj omraženoj sestri. Kroz 'dobro isplaniran' brak i još unosniju rastavu, mlada žena uživa u luksuznom životu. Pri tome ni u snu ne pomišlja financijski pomoći svom bratu. Naprotiv, prema nevoljenom bratu ponaša se poput skrbnice, gdje god stigne.

103.ep - petak 10. veljače
Iris (Andrea Händler), prepredena zaposlenica nagovorila je braću Kurta (Simon Schwarz) i Waltera Sedlaceka (Walter Sedlacek) da zajedno opljačkaju draguljarnicu. Dok je Walter čekao u autu za bijeg, Iris i Kurt su ispraznili trezor trgovine. Heinz Roll je neopaženo uključio tihi alarm, a kad su sirene ukazale na skorašnji dolazak policije, draguljar je pokušao zadržati kradljivce nakita. Kurt ga je ustrijelio bez ustezanja.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju