Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex, od 26. rujna na Novoj TV!

26.ep - ponedjeljak 31. listopada
Bogatog poslovnog čovjeka oteo je njegov bivši tjelohranitelj. Ustrašena da će se nešto dogoditi njezinom mužu, žena pristaje na otmičare zahtjeve. Ali, nije sve kako izgleda i Moser (Tobias Moretti)i Rex morat će otkriti istinu prije nego što netko bude ubijen.

27.ep - utorak 1. studenog
Profesor veterine i zagriženi aktivist za zaštitu prava životinja ubijen je u vlaku uz pomoć smrtonosne injekcije koja izaziva zastoj rada srca. Sumnja najprije pada na njegovu ženu, ali kada Moser (Tobias Moretti) pronađe malog psa bigla, koji je bio korišten u istraživanju novog lijeka, posumnjat će na posve drugu osobu.

28.ep - srijeda 2. studenog
Vlasnik trgovine mješovitom robom pronađen je ustrijeljen na tržnici Naschmarkt u Beču. Kada se nešto kasnije pojavi druga žrtva, Moser (Tobias Moretti) odlazi u podzemlje i predstavlja se kao vlasnik trgovine. Uz pomoć Stockingera (Karl Markovics) i Rexa, naravno.

29.ep - četvrtak 3. studenog
Tijelo žene pronađeno je spaljeno do neprepoznavanja nakon što je njezin automobil pronađen u podnožju litice. Nakon što je pronađena i druga žrtva, Stockinger (Karl Markovics) provodi istragu u bordelu i vodi Rexa sa sobom kao pratitelja, ali i zaštitnika. Moser (Tobias Moretti) angažira usluge znanstvenog odjela Bečkog odreda za ubojstva, koji će, koristeći najnoviju tehnologiju i pomoć dr. Grafa, izraditi composite sliku kako je izgledala mrtva žena.

30.ep - petak 4. studenog
Događaju se dva okrutna ubojstva i oba uključuju dvije profesionalke. Jedna je sutkinja, a druga liječnica. Vratovi obiju žena prerezani su britvom i Moser (Tobias Moretti) zaključuje da je modus operandi identičan u oba slučaja. Na kraju ovog neobičnog slučaja, Moser, Rex , Höllerer (Wolf Bachofner) i Koch (Fritz Muliar) organiziraju tužni oproštaj sa Stockingerom (Karl Markovics) koji je na vlastiti zahtjev odlučio preseliti u Salzburg kako bi bio sa suprugom koja je naslijedila očevu zubarsku ordinaciju u gradu.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju