Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex svakim radnim danom na Novoj TV!

69.ep - ponedjeljak 26. prosinca
Život uspješna autora krimića okončan je na vrlo perfidan način: model helikoptera sa eksplozivnom napravom pomoću daljinskog navođenja usmjeren je u njegov stan, gdje je eksplodirao. Brandtner (Gedeon Burkhard) i Böck najprije osumnjiče njegova izdavača, kojemu spektakularna smrt autora donosi publicitet i hitno potreban financijski uspjeh. Osim toga, ispostavi se da je izdavač vodio pregovore s jednim drugim kako bi od žrtve mogao tražiti veći honorar.

70.ep - utorak 27. prosinca
Voditeljica podružnice jednog supermarketa, pronađena je ustrijeljena na Strudelhofstiegeu. Čini se da je bila žrtva pljačke, jer nedostaje novčanik s dnevnim utrškom. Uspoređujući ovaj slučaj sa sličnim napadima, Brandtner (Gedeon Burkhard) i Böck (Heinz Weixelbraun) nailaze na već kažnjavanog kriminalca, koji je nedavno pušten iz zatvora i živi sa svojom sestrom u istoj kući kao i žrtva.

71.ep - srijeda 28. prosinca
Mlada djevojka uživa u vožnji fijakerom kroz Beč. Smatra da je austrijska carica Elisabeth. Ali tada osjeti da joj kočijaš želi nauditi pa ga ubode njegovom turpijom. Svjedokinja vidi Marion kako izlazi iz kočije. Idućeg dana tijelo je pronađeno i svjedokinja obavijesti policiju. Rex na mjestu zločina pronađe dio djevojčina ukrasa za kosu, blještavu zvijezdu.

72.ep - četvrtak 29. prosinca
Vlasnik kreditne ustanove, pronađen je ustrijeljen u svom uredu. Čini se da je riječ o simuliranom samoubojstvu. Budući da je žrtva zbog svog lihvarstva mogao imati popriličan broj neprijatelja, Alex Brandtner (Gedeon Burkhard) i njegove kolege najprije odluče istražiti adrese iz njegove kartoteke opomena. Problem je taj što svi dužnici imaju dobar alibi, osim zaposlenika jedne tvrtke.

73.ep - petak 30. prosinca
Zaposlenik jedne privatne čuvarske službe, ima problema s alkoholom, zbog čega ponajviše pati njegova obitelj. Stalno dolazi do svađa tijekom kojih zaštitar tuče svoju suprugu. Jednog dana sukob se razbukta i on ustrijeli svoju suprugu. Susjedi koji su čuli pucnjeve i obavijestili policiju žele zadržati ubojicu, ali on im uspijeva pobjeći pucajući na njih.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju