Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex, od 26. rujna na Novoj TV!

21.ep - ponedjeljak 24. listopada
U hotelskoj sobi događa se ubojstvo, a jedini je svjedok hotelska telefonistica koja krišom čuje glas ubojice na telefonu. Budući da joj je ugrožen život, Rex dobiva zadatak da joj bude tjelohranitelj dok Moser (Tobias Moretti) i Stockinger (Karl Markovics) posjećuju susjednu Slovačku kako bi istražili daljnje dokaze.

22.ep - utorak 25. listopada
Dvojica mladića izvode pljačku koja pođe po zlu i jednog od njih ubiju. Preživjelog je Moser (Tobias Moretti) uhitio prije nekoliko godina za sličan prekršaj i želi se osvetiti. Kada ga Moser pokušava uhititi, preživjeli zapuca na njega.

23.ep - srijeda 26. listopada
Učenica jedne večeri nestane i sumnja se na ubojstvo. Kada pronađu njezino tijelo kako pluta u bazenu, Moser (Tobias Moretti), Stockinger (Karl Markovics) i Rex kreću u istragu.

24.ep - četvrtak 27. listopada
Četiri mlade žene ubila je nova bečka sekta u svojim sotonskim ritualima. Sljedeća žrtva, mlada žena imena Anna, traži pomoć od Mosera (Tobias Moretti) i iz sigurnosnih razloga provodi noć u njegovom domu. Ali čak i tu, ona, Moser i Rex naći će se pod prijetnjom smrtonosnih članova sekte. Stockinger (Karl Markovics) će sve spasiti svojim šestim čulom.

25.ep - petak 28. listopada
Kada pronađu tijelo mlade žene koja je udavljena u svojoj kupaonici, istražitelji otkrivaju tragove mirisa mošusa na ubojičinom oružju. Rex koristi svoje sjajno čulo mirisa kako bi otkrio ubojicu.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju