Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex svakim radnim danom na Novoj TV!

10.sez, 2.ep - 24. lipnja

Noćna stražarica Monica Rubesi nađena je mrtva u centru za dupine zoološkog vrta Zoomarine. Direktor Porcelli, kao i Salbitani, šef osiguranja su u šoku. Dreser dupina Rino Tremonti posljednji je vidio Monicu živu i nema alibi. Međutim uskoro je skinuta sumnja s njega. Cijelu je noć proveo lutajući, jer ga je djevojka izbacila iz doma. Forenzična analiza utvrđuje da je Monica imala seksualni odnos s njim nedugo prije smrti. No DNK njezina posljednjeg partnera ne upućuje ni na jednog člana osoblja.

10.sez, 3.ep - 25. lipnja

Concezio Soldati hladnokrvno puca na školskog domara i nasilu ulazi u učionicu. Traži učiteljicu Mariu Mastangelo koje tog dana nema na poslu. Concezio traži da se učiteljica dovede, inače će poubijati učenike jednog po jednog. Uz pomoć specijalaca, Fabbri vodi pregovore s Conceziom. Saznaje da je Concezio prije dvije godine izgubio sina Ivana kojeg su na satu tjelesnog odgoja ubile švedske ljestve. Na dan nesreće, Maria je bila dežurni profesor. Na suđenju su Maria i ravnatelj oslobođeni krivnje, no Concezio nikad nije prihvatio presudu.

10.sez, 4.ep - 26. lipnja

Grof Alfonso Borromini, ljubitelj svega japanskog, pronađen je mrtav u svojoj radnoj sobi. Sve upućuje na to da je počinio Harakiri, no Fabbrijev pomoćnik Morini otkriva da je sablja korištena previše amaterski za jednog majstora poput grofa. Dan prije Alfonsova ubojstva, starija žena htjela je razgovarati sa sinom od gorfa, Corradom. Kako njega nije bilo, grof je razgovarao s njom, nakon čega je bio vrlo uzrujan. Ta je žena nađena udavljena, a zvala se Margherita Lanzoni.

10.sez, 5.ep - 27. lipnja

U malom gradu Marinelli ubijena je profesorica violončela, Elisa Donati. Njezina prijateljica Gisela je Fabbrijeva majka. Traži da njezin sin vodi istragu i da privede ubojicu pravdi. Međutim, slučaj nije u Fabbrijevoj nadležnosti, no na svu sreću, mjesna inspektorica Nina Canale njegova je prijateljica koja s oduševljenjem prihvaća Fabbrijevu pomoć. Sofia, prijateljica i susjeda, slučajno je vidjela provalnike koji su ušli u Elisinu kuću, a nešto kasnije otkriveno je Elisino tijelo. Tragovi vode do Maria Salveranija, koji je osumnjičen za nekoliko krađa na tom području. Nina i Fabbri uspijevaju uhititi Salveranija i njegove pomoćnike, no kad ih odvojeno ispitaju, svi se kunu da je žena bila živa nakon što su otišli. Oni su je samo zavezali.

10.sez, 6.ep - 28. lipnja

Tijekom snimanja manekenka Rosario sruši se na pod i umre. Uskoro se otkriva uzrok smrti: otrovni sprej koji je ubojica poprskao po njezinoj prikolici. Fabbri dobiva istragu, no nakon toga slomi zglob, pa Morini i Rex moraju preuzeti posao. Rosarijina prijateljica Patrizia govori Moriniju da je Rosario bila opsjednuta internetskom igricom 'My Life'. U kompjuterskom svijetu dobila je novi identitet i razgovarala je preko interneta s istomišljenicima kojima treba prostor izvan realnosti u kojem bi mogli živjeti u svijetu svoje mašte.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju