Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex svakim radnim danom na Novoj TV!

89.ep. - ponedjeljak 23. siječnja
U dizalu velike poslovne zgrade pronađena je ubijena šefica agencije za putovanja zrakoplovom. Samo nekoliko sati poslije na isti način ubijen je razvodnik u jednom kinu. Prvo sve ukazuje na to da se u oba slučaja radi o istom ubojici. Ali ovu teoriju vrlo brzo jasnim dokazima opovrgne patolog dr. Graf (Gerhard Zemann). Inspektor Alexander Brandtner (Gedeon Burkhard) i Rex moraju pronaći dvojicu ubojica. I dok se Brandtner muči s motivom ubojstva, opet su počinjena dva slična zločina.

90.ep. - utorak 24. siječnja
Pokušavši oteti studenticu informatike iz njezina stana, Xaver Stoll, vlasnik zaštitarske tvrtke opsjednut seksom, nehotice ubije mladu ženu i pobjegne. Prvo zbog ubojstva uhite njena zaručnika. Patolog dr. Graf (Gerhard Zemann) može osloboditi Kufnera, jer je u utvrđeno vrijeme smrti Kufner bio daleko od mjesta zločina. Inspektor Alex Brandtner (Gedeon Burkhard) saznaje od pazikuće da se neupadljiva bivša stanarka naglo iselila nekoliko tjedana ranije.

91.ep. - srijeda 25. siječnja
Kao mladić Fred Kolar je tijekom šizofreničnog nasilnog ispada ubio svog školskog kolegu i zapalio ga. Nakon liječenja u psihijatrijskoj klinici Fred je pušten kao izliječen te odlazi živjeti kod roditelja u zabačenoj vrtnoj kućici na Dunavu. Ali tijekom svađe s ocem Fred ponovno gubi kontrolu nad sobom te lopatom ubije roditelje. Fred motociklom preveze tijelo svoje majke u obližnje prazno skladište i ondje ga zapali, ali ugleda ga 12-ogodišnja Jennifer.

92.ep. - četvrtak 26. siječnja
Top-model i junak žena Marc Reinhardt pronađen je izboden u svom apartmanu. Tri osobe u užem krugu žrtve sumnjiče se za ubojstvo, homoseksualni vlasnik agencije, koji je u njega bio nesretno zaljubljen, uspješna modna dizajnerica, čiji je mladi ljubavnik bio Marc, te njezina atraktivna kći, s kojom je bio u ljubavnoj vezi. Patolog dr. Graf (Gerhard Zemann) obavlja obdukciju žrtve i dolazi do zapanjujućih rezultata, kada je Marc izboden, već je bio otrovan.

93.ep. - petak 27. siječnja
Pop pjevačica Michou Lang (Edita Malovcic) dospjela je sa svojom pjesmom na prvo mjesto top-ljestvice, ali joj je slava udarila u glavu te se posvađala sa svojom bivšom partnericom Tanjom Steiner, svog dečka Patricka je ostavila zbog sumnjivog menadžera, a svoje kolege živcira svojim ponašanjem. Kada se jedne večeri vraćala kući s probe u studiju, njezin automobil je eksplodirao i preminula je na mjestu nesreće.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju