Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex, od 26. rujna na Novoj TV!

41.ep - ponedjeljak 21. studenog
Tražeći Tommyja i Markusa, Moser (Tobias Moretti) i Rex završe u Muzeju gmazova. Rexa ugrize otrovna zmija, a Moser mora što prije pronaći protuotrov. U međuvremenu, Tommy i Markus pronalaze sigurno skrovište od otmičara u vlaku. Međutim, otmičari su im na tragu. Hoće li pripadnici bečkog Odjela za umorstva stići do njih na vrijeme? Sada sve ovisi o Rexu.

42.ep - utorak 22. studenog
Nakon što je direktor hotela otrovan, policija osumnjiči njegovu djevojku, ali Moser (Tobias Moretti) nije uvjeren da je ona kriva budući da je direktor imao aferu s nekom drugom osobom. Još jedna pustolovina za Mosera, Rexa i bečki Odjel za umorstva.

43.ep - srijeda 23. studenog
Glasovita liječnika i njegovu suprugu ubije banda koji donesu prekrasne crvene ruže. Kada priznatog stručnjaka za maligne bolesti ista banda otme i zatoči njegovu obitelj tražeći otmicu, Moser (Tobias Moretti) uspijeva u kuću ubaciti Rexa kao kućnog ljubimca. Na kraju Moser i Böck spase obitelj, ali zatim svoje napore moraju usredotočiti na spašavanje doktora iz ruku otmičara.

44.ep - četvrtak 24. studenog
Mlada Isabella, jedinica bogatih roditelja, oteta je i zatočena u bačvi zakopanoj u šljunčari. Nakon što roditelji prime zahtjev za otkupninu, roditelji angažiraju Mosera (Tobias Moretti) i Rexa da riješe slučaj. Moser i Rex predaju otkupninu, ali nešto pođe po zlu: otmičar za kojeg se ispostavi da je otac jedne od Isabellinih prijateljica je ubijen prije nego što stigne reći gdje je Isabella skrivena. Počinje utrka s vremenom – a samo zahvaljujući najmodernijoj laboratorijskoj tehnologiji i Rexovu pouzdanom 'nosu' djevojčica biva spašena neozlijeđena.

45.ep - petak 25. studenog
Mlada nastavnica upustila se u seksualnu vezu s jednim od svojih učenika, a jedan od učenika je ucjenjuje. No mladog ucjenjivača ubrzo pronađu mrtvog. Za Mosera (Tobias Moretti) i Rexa ovo je neobičan slučaj. Nakon što se učenik pokuša domoći nekolicine inkriminirajućih fotografija iz stana ubijenog dječaka, prizna ubojstvo vjerujući da je njegova ljubavnica ubila ucjenjivača. A ona misli da je on počinio ubojstvo. Uskoro se pojave novi zanimljivi dokazi te ispadne da je dječaka ubio jedan od nastavničinih kolega zamijenivši ga za ljubavnika žene koju je obožavao.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju