Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex svakim radnim danom na Novoj TV!

74.ep - ponedjeljak 2. siječnja
Poznata operna pjevačica Nina Martin (Nicole Ansari-Cox) nakon porodiljskog dopusta planira gostujući nastup u bečkoj državnoj operi. Dok je ona vodila pregovore, u njezinoj hotelskoj sobi ustrijeljena je dadilja, a šestomjesečni sin otet. Otmičari su očito bračni par, koji su također došli u hotel s bebom, odnosno lutkom.

75.ep - utorak 3. siječnja
Mlada žena pogine u automobilskoj nesreći. Prema izjavama svjedoka, malo prije nesreće netko ju je nazvao na mobitel, nakon čega se tako uzrujala da je skrenula s ceste i poginula. Alex Brandtner (Gedeon Burkhard) mora prenijeti tužnu vijest njezinim najmilija.

76.ep - srijeda 4. siječnja
Tijekom treninga igrač hokeja Pokorny (Johannes Zirner ) padne u nesvijest nakon tjelesnog pregleda i ubrzo nakon toga umre. Liječnik hitne pomoći primjećuje neobičnu ogrebotinu na desnom ramenu i obavijesti policiju. Na mjestu događaja Brandtner (Gedeon Burkhard) i Böck (Heinz Weixelbraun) utvrđuju da je igrač bio žrtva izuzetno perfidnog atentata.

77.ep - četvrtak 5. siječnja
U jami je pronađeno karbonizirano tijelo. Kako bi se otkrio identitet preminulog, Alex Brandtner (Gedeon Burkhard) uz pomoć računala izradi fotorobot i saznaje da je riječ o Paulu Tomeku. Pretres stana Tomeka, koji je, prema riječima kućepazitelja, na odmoru, vodi istražitelje do Tomekova brata. Böck i Brandtner potraže ga u njegovu elegantnom penthouseu.

78.ep - petak 6. siječnja
Dva ubojstva, za koja se smatra da ih je počinio isti počinitelj, drže Brandtnera (Gedeon Burkhard) i njegov tim u stalnom pokretu. Prvo je mlada žena nasilno gurnuta s Vienna Towera, a poslije je ubijen muškarac. U oba slučaja ubojica je na mjestu zločina ostavio karte za tarot koje su usko povezane s načinom ubojstva.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju