Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex, od 26. rujna na Novoj TV!

16.ep - ponedjeljak 17. listopada
Djevojčica je oteta u jednom od omiljenih bečkih zabavnih parkova i nešto kasnije pronađena je mrtva. Ona nije prva žrtva dječjeg pornografskog reketa. U obližnjoj bolnici nalazi se druga djevojčica koja je umakla ubojici, ali je spolno zlostavljana i doživjela je toliku traumu da ne želi pričati ni s kim. Moser (Tobias Moretti) odlučuje da bi Rex mogao pomoći djevojčici da se opet uklopi u stvarni svijet.

17.ep - utorak 18. listopada
Usred noći tijelo je pregazio vlak i sve upućuje na samoubojstvo dok dr. Graf ne otkrije da je žrtva bila mrtva više od sat vremena prije nesreće. Bečki odred za ubojstva provodi istragu koja ih vodi do deponija za stare automobile u predgrađu Beča. Rex se upušta u neplaniranu vožnju u stražnjem dijelu kombija, dok Moser (Tobias Moretti) završi vozeći kamion dok mu nervozni Stockinger (Karl Markovics) glasno daje upute.

18.ep - srijeda 19. listopada
Mladi par koji je kampirao pored Dunava ubio je serijski ubojica koji već neko vrijeme vreba mlade ljubavne parove na tom području. Bečki odred za ubojstva odlučuje postaviti stupicu ubojici i šalje Richarda Mosera (Tobias Moretti) i policajku da glume ljubavni par. Rexa je zapala dužnost da ih drži na oku.

19.ep - četvrtak 20. listopada
Njemački turist prilazi mladiću u bečkom parku Volksgarten i traži dozvolu da ga fotografira. Naposljetku je ubijen i pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi. Fotografije koje je snimio jedini su ključ koji vodi do ubojice. Umirovljeni detektiv Max Koch (Fritz Muliar) dobio je zadatak nadgledati Volksgarten i s Rexom razotkriva sljedeći zločin.

20.ep - petak 21. listopada
Klijentica je pronađena ugušena u svojoj kabini u salonu ljepote. Moser (Tobias Moretti) najprije sumnja na najbolju prijateljicu, ali nastupit će iznenađujući obrat kada dolazi do pokušaja novog ubojstva.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju