Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex svakim radnim danom na Novoj TV!

9.sez, 5.ep - 17. lipnja

Teresa Zauli priznaje svojem šefu i ljubavniku Fancu Mantovaniju da nosi njegovo dijete. Počnu se svađati jer Mantovani izzistira da pobaci i snažno pljusne Teresu. Ona padne, udari glavom o stubu i na mjestu pogine. Mantovani nalazi Teresin dnevnik i izjuri iz stana. No motociklist ukrade njegovu aktovku u kojoj je dnevnik i nestane na ulicama Rima.

9.sez, 6.ep - 18. lipnja

Maleni Giovanni nađen je u parku u nesvijesti s ranom na zatiljku. Lorenzo Fabbri, Rex, Morini i Katia istražuju mjesto i otkriju da je dječak ozlijeđen negdje drugdje i da je dovučen na ovo mjesto. Sve je potencijalne tragove u parku uništio sustav zalijevanja. Tijekom pregleda u bolnici Katia nalazi gumb u Giovannijevoj manžeti.

9.sez, 7.ep - 19. lipnja

Lorenza Fabrija probudi poziv kapetana Morinija. Boli ga glava, sve mu je u magli, a pokraj njega spava privlačna gola žena: to je Katia iz forenzične ekipe. Uskoro se Lorenzo i Rex, koji potpuno ignorira svojeg gazdu, sastaju s Morinijem u restoranu „Taverna dei santi“. Vlasnik, Giuseppe Iraci, ubijen je. Iz blagajne ne nedostaje ni centa, no Rex nanjuši da je vrlo skupo vino nestalo.

9.sez, 8.ep - 20. lipnja

Barbaru Loriju, kćer industrijalca, napao je i oteo maskirani mafijaš. Njezin tjelohranitelj Riccardo Muzzi uspio je upucati jednog od otimača prije negoli je ovaj njega ranio. Riccardo je bivši kolega i prijatelj Lorenza Fabbrija. Inspektor osjeća da mu je dužnost pronaći Riccardova ubojicu, premda se Gori brine zbog Fabbrijeve zainteresiranosti za slučaj. Zahvaljujući videonadzoru uspjeli su identificirati otimača Giulija. Uskoro nalaze izgorjeli auto s Giuliovim tijelom. Lorenzo saznaje da je Giulio većinu vremena provodio sa svojim prijateljem Mariom, konobarom, koji je otišao na put.

10.sez, 1.ep - 21. lipnja

U pucnjavi između inspektora Lorenza Fabbrija i Barbare Lorije Rex je nastrijeljen i teško ranjen. Život mu je u opasnosti. Fabbri odvodi psa u veterinarsku bolnicu. No i Barbara je ranjena. Dok se okolnosti ne razjasne, Fabbri je suspendiran. Achille Gentilini, koji je upoznao s kriminalom Barbaru, kćer industrijalca, vjeruje da je njegova ljubavnica mrtva i kune se da će se osvetiti na Fabbriju.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju