Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex svakim radnim danom na Novoj TV!

84.ep - ponedjeljak 16. siječnja
Po nalogu trgovca oružjem Shweigera (Hermann Schmid), privatni detektiv Hans Bergmann (Bernd Birkhahn) i bivši plaćenik ubiju poznatog novinara i pisca Klausa Arnsteinera, tijekom njegova boravka u bolnici. Arnsteiner je istražujući ilegalnu trgovinu oružjem, naišao na Schweigera i njegovu bandu te ih razotkrio objavivši priču. Naposljetku ubojice uklone i svog pomagača, bolničara koji je na ovaj način htio riješiti svoje financijske probleme.

85.ep - utorak 17. siječnja
Beskrupulozan odvjetnik dr. Fabian Ambach (Albert Rueprecht) vodi unosnu trgovinu djecom otetom u Italiji. U Njemačku ih dovodi njegov pomagač Gianni Costarella tako da ih smjesti u zagušljivo skrovište u kamionu punom papiga. Ambach ih zatim prodaje svojim imućnim klijentima. Jednog dana se jedno od djece uguši tijekom prijevoza te Costarellu počne peći savjest i odluči se povući.

86.ep - srijeda 18. siječnja
Reklamni fotograf ima više nego nastran hobi te fotografira mrtva živa bića. U svoj atelje zaključava mladu Iris Mankerm te je ubije. Tjedan dana poslije Irisina majka dolazi k Boecku i prijavi njezin nestanak. Brandtner (Gedeon Burkhard) slijedi informaciju gđe Manker da je Iris nedavno sudjelovala u jednom talk showu te joj ponosno rekla da se za nju zanima neki fotograf.

87.ep - četvrtak 19. siječnja
Ubrzo nakon zatvaranja šaltera maskirani razbojnik napadne privatnu banku te prisili direktora banke i njegovu tajnicu da mu predaju svu gotovinu iz trezora. U međuvremenu jedna od zaposlenica banke pukne i beskrupulozni kriminalac je ustrijeli te nakon toga pobjegne s plijenom i direktorom banke kao taocem. Inspektor Brandtner (Gedeon Burkhard), koji je s Rexom, obožavateljem vožnje na crno na Velikom kotaču, žuri se na mjesto zločina, gdje se pojave i ostali zaposlenici banke.

88.ep - petak 20. siječnja
Lijepa studentica Marion Nikl usput radi kao prostitutka u jednom luksuznom bordelu. Od svoje stalne mušterije, investicijskim stručnjakom, koji joj daje razne savjete o dionicama, Marion želi profitirati te se tako uvuče u mrežu zločina. Rex i njegov gazda sada moraju riješiti i njen slučaj.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju