Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex, od 26. rujna na Novoj TV!

36.ep - ponedjeljak 14. studenog
Mladić koji je vlasnik trgovine lutaka opsjednut je ženama i lutkama; manipulira mladim ženama koje kupuju u njegovoj trgovini da poziraju kao lutke, a zatim ih ubije. Moser (Tobias Moretti) i Rex moraju razotkriti tog čovjeka prije nego što potpuno podivlja i ubije curicu koja živi preko puta trgovine, a koja je bila svjedokinja jednog od njegovih zločina.

37.ep - utorak 15. studenog
Mlada žena probudi se jednog jutra i otkrije da je njezin dečko tijekom noći izboden nasmrt, a ona se ničega ne sjeća. Moser (Tobias Moretti) i njegov tim iz Odjela za umorstva otkriju da je bila hipnotizirana, ali pitanje je tko ju je hipnotizirao i iz kojeg razloga?

38.ep - srijeda 16. studenog
Kada se mlada žena sruši i umre na ulici, njezino tijelo odmah je prebačeno u mrtvačnicu. Međutim, tijelo nestane prije nego što se obavi obdukcija, a Moser (Tobias Moretti) i Rex pozvani su da riješe slučaj. Rex tijekom istrage pokaže svoje izvanredno osjetilo njuha.

39.ep - četvrtak 17. studenog
Tijekom izvedbe Romea i Julije glavnom glumcu na glavu padne dio scenografije. Ispočetka se smatra da je meta bio mladić, ali zatim se otkrije da je prava meta bila glumica koja je igrala Juliju. Moser (Tobias Moretti) i Rex moraju spriječiti još jedan pokušaj ubojstva glavne glumice.

40.ep - petak 18. studenog
Markus i Tomy su na klizalištu. Markusova najveća želja je da se njegovi otuđeni otac i majka susretnu na Božić, stoga se zamijeni s Tommyjem i ode posjetiti svoju majku. Tommyja pogreškom zamijene za Markusa i otmu. Markus odluči da duguje svom najboljem prijatelju da pronađe otmičare i spasi ga. Međutim, stvari se ne odvijaju po planu iako se oba momka ponesu junački. Rex, Moser (Tobias Moretti) i bečki Odjel za umorstva pristižu u pomoć.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju