Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex svakim radnim danom na Novoj TV!

104.ep - ponedjeljak 13. veljače
Samo na temelju indicija čovjek je osuđen na dugogodišnju zatvorsku kaznu zbog grabežnog umorstva. Ali on je ne kani odležati. Preko oglasa upoznao je neupadljivu djevojku te je ubrzo lažnim obećanjima pretvorio u svog roba, koji je za njega sve spreman učiniti. Odjelom za umorstva ubrzo je zavladala zbrka, jer unatoč jasnim dokazima, jedno je sigurno: da zatvorenik ni u kom slučaju nije mogao počiniti ovo umorstvo. Ali Marc (Alexander Pschill), Niki (Elke Winkens) ubrzo se slože da je netko djelovao prema zatvorenikovom nalogu, jer je i oružje umorstva identično onomu iz prvog slučaja.

105.ep - utorak 14. veljače
Mlada kozmetičarka od svog najranijeg djetinjstva ima samo jedan cilj: želi pod svaku cijenu postati poznatom. U nedostatku talenta pokušava se približiti poznatim osobama te sanja kako će preko 'pravog' kontakta jednoga dana postati velikom zvijezdom. U međuvremenu, postala je iskusnim lovcem na autograme; snimajući svoje zvijezde, vrlo se vješto ubacuje na fotografije. Kada je jedne večeri slijedila poznatu manekenku za reklame do WC-a u jednom kafiću kako bi je snimila, starleta se naljutila i izbila joj aparat iz ruke. U afektu kozmetičarka je posegnula za bocom šampanjca, njome udarila manekenku, snimila je te neprimjetno pobjegla s mjesta zločina.

106.ep - srijeda 15. veljače
Trgovci umjetninama dobiju od skupljača umjetnina ponudu za ukradenu egipatsku mumiju vrijednu deset milijuna dolara. Budući da je sarkofag sa sveukupnim sadržajem već prodan jednom drugom interesentu, njih dvojica dođu na ideju da načine kopiju mumificiranog tijela. Preko novinskog oglasa potraže prikladno tijelo za svoj naum. Kada se na njihov oglas javi mladić, njih dvojica provedu svoj smrtonosni plan u djelo. Mladićeva djevojka prijavi Marcu (Alexander Pschill) nestanak svoga dečka. Marc polazi od činjenice da je mladić vjerojatno žrtva zločina.

107.ep - četvrtak 16. veljače
Uzgajivač golubova raznesen je u eksploziji u svojoj kući. Ubrzo postaje jasno da je stradao u bombaškom napadu, a bomba mu je poslana preko goluba pismonoše. Prvi trag policiji daje njegov prijatelj, koji im ispriča da su žrtvu i gotovo sve ostale članove društva uzgajivača golubova, ne tako davno opljačkali. Lopov ili lopovi otuđili su mlade ptice koje su nakon nekoliko dana žive i zdrave doletjele natrag svojim vlasnicima.

108.ep - petak 17. veljače
Niki (Elke Winkens) dobije pismo od svoje stare znanice, kradljivice, koju je svojedobno privela i koja upravo služi zatvorsku kaznu u ženskom zatvoru. Znanica traži od inspektorice da joj pomogne. No uskoro Niki, dobiva vijest da joj je znanica ubijena. Niki ni u jednom trenutku ne pomišlja na samoubojstvo mlade žene koja je voljela život te se prerušena u prevaranticu, ubaci u kaznionicu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju