Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex svakim radnim danom na Novoj TV!

58.ep - ponedjeljak 12. prosinca
Kako bi osudio opasnoga bombaša, koji iza rešetaka ucjenjuje željeznicu, inspektor Brandtner (Gedeon Burkhard), prerušen u kriminalca, prokrijumčari se u zatvor. On i bombaš pobjegnu iz zatvora tijekom insceniranog zatvorskog konvoja. A lokaciju koju su odabrali kao skrovište je Brandtnerova kuća i zato je Rex ponovno u akciji. No zatvorenik ne vjeruje Brandtneru te neprimijećeno pobjegne.

59.ep - utorak 13. prosinca
Mladića jedne tvrtke dvije kolegice lažno optuže za pokušaj silovanja te odmah izgubi posao. Odluči se osvetiti za poniženje koje su mu priredile pa ih ubije. Tek nakon što mladić ubije drugi put inspektor Brandtner (Gedeon Burkhard) shvati da su slučajevi povezani te uspije ući u trag ubojici. Ali na ubojičinu popisu ostala je još jedna osoba.

60.ep - srijeda 14. prosinca
Tijekom pljačke draguljarnice prodavačica je teško ozlijeđena. Jedini mogući osumnjičenik je sam draguljar. Kada netko pokuša ubiti još jednu ženu, inspektor Brandtner (Gedeon Burkhard) se nađe na pravom tragu, ali tek uz Rexovu pomoć uspijeva uhvatiti pravog ubojicu, ženina osvetoljubljivog supruga.

61.ep - četvrtak 15. prosinca
Na parkiralištu na kojem se parkiraju kamioni, brutalno je ubijen vozač kamiona. A njegovo vozilo u kojem se nalaze lijekovi je ukraden. Banda koja se krije iza zločina zapovijeda vozaču da odveze kamion u Istočnu Europu, ali on odbije. Banda ga pokuša ubiti, ali on uspijeva pobjeći te se na posljetku sakrije kod svećenika. Inspektor Brandtner (Gedeon Burkhard) pronađe trag koji vodi do bande i pronađe svećenika, ali svećenik se zbog ispovijedi zakleo na šutnju. Kada banda ubrzo nakon toga otme svećenika, za Brandtnera i Rexa počinje utrka s vremenom.

62.ep - petak 16. prosinca
Nakon strastvene noći, Susanne Konsel (Ruth Rieser) i njezin ljubavnik Günther Sikora (Andreas Patton) se posvađaju. Ona ga gurne od sebe, on posrne, padne preko ograde niz strmu padinu te u nesvijesti završi na dnu. U panici Susanne Konsel (Ruth Rieser) uzme mobitel i nazove svojega supruga liječnika, koji potvrdi njegovu smrt. Konselovi odluče zataškati sve tragove nezgode. No inspektora Brandtnera (Gedeon Burkhard) i njegov tim ne može se zavarati.
Inspektor Brandtner upozna mladu ženu koja radi u forenzičkoj službi. Njih dvoje se više zbliže, ali su toliko zauzeti poslom da nemaju vremena jedno za drugo.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju