Jedini policijski pas koji uživa kultni status, inspektor Rex svakim radnim danom na Novoj TV!

10.sez, 7.ep - 1. srpnja

Džokej Marussi nađen je mrtav u boksu svojeg konja nakon pobjede na utrci. Rupa na sljepoočnici navodi na sumnju da je ubijen hicem. Valli, vrlo poznati kockar u kockarskim krugovima, kladio sa ne Marussijevog konja i osvojio 300.000 eura. Fabbriju je ta oklada vrlo sumnjiva jer Marussi nije bio vrhunski džokej. Fabbrijeve sumnje uskoro su potvrđene: Marussijev konj bio je pod dopingom.

10.sez, 8.ep - 2. srpnja

Donatella, novinarka i ljubavnica Fabbrijeva šefa Gorija nađena je ubijena. Gori je u vrijeme ubojstva bio u stanu, no kako je popio tabletu za spavanje, nije ništa čuo. Nadstojnik Salani optuži Gorija te ovaj prizna da se u posljednje vrijeme bojao da će ga Donatella ostaviti zbog drugog. Gori je suspendiran, no Fabbri je uvjeren u njegovu nevinost. Nagovara tužioca da drži Gorija 24 sata na slobodi.

10.sez, 9.ep - 3. srpnja

Migliavacca, ravnatelj Centra za dječju psihologiju, udavio je zaposlenicu, psihologinju Martu, u njezinu stanu. Boji se da će ga izjava njezina autističnog sina Michelea stajati slobode pa baca sumnju na svojeg pomoćnika Prandija koji je bio u kratkoj vezi s Martom, tako što podmeće njegovu kosu na mjesto zločina. No zaključuje se da je kosa namjerno ostavljena, što Prandija oslobađa sumnje. Autistični Michele ne može govoriti, no stalno crta isti crtež.

10.sez, 10.ep - 4. srpnja

Nezaposleni Marco Pagani ubijen je na ulici. Tragovi vode do vozača kamiona Fiocce, koji tvrdi da je pokupio osam drvenih sanduka na gradilištu i odvezao ih u skladište izvan grada. Upravitelj gradilišta Ghini priznaje da je tijekom gradnje oštećeno drevno groblje. Da je prijavio pronalazak, gradilište bi bilo zatvoreno, čime bi se prouzrokovali golemi financijski gubici. Kako bi to spriječio, pozvao je Paganija, koji je nekad ilegalno trgovao antikvitetima, da brzo makne iskopine.

10.sez, 11.ep - 5. srpnja

Bečom je zavladalo nogometno ludilo: počelo je europsko prvenstvo 2008. U međuvremenu, u najvećoj tajnosti istražuje se slučaj ubojstva u nogometnom svijetu. Ubijeni su bivši igrač Bauer i dobro poznati sportski liječnik, dr. Alawiu. U pomoć kolegi iz Beča Fritzu Kunzu i forenzičaru dr. Grafu koji rade na ovom delikatnom slučaju, iz Rima dolaze inspektor Fabbri i Rex. Ubrzo se pojavljuje još jedno tijelo. Riječ je o Klausu Schusteru, također bivšem nogometašu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju