Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

2.sez., 20.ep - ponedjeljak 9. srpnja
Jamie se budi u Robovu stanu užasno mamuran nakon što je usnuo nevjerojatan san. Prisjeća se sinoćnje večeri kad su svi pili besplatna pića u noćnom klubu. Alex i Jamie piju sva pića kojih se mogu dočepati, uključujući apsint. Nicki se diže i počinje plesati na stolu. Jedan Nijemac traži od Jamieja upaljač i u sljedećem trenutku scena se mijenja u berlinski noćni klub 1930-ih godina. Jamie je u odijelu američkih mornara, Rob je iza šanka i poslužuje pića, a Alex je razigrani voditelj večeri.

2.sez., 21.ep - utorak 10. srpnja
Sasha se budi u Riggsovu krevetu. Njega nema. Kada se Riggs vrati kući, on i Sasha razgovaraju o svojoj vezi. Rob se budi, a pored njega je u krevetu djevojka koju ne želi vidjeti u krevetu. Alex i Mark škakljaju se u Robovoj dnevnoj sobi. Dok je Alex u kupaonici, Marka zove Rachel; izgubila je posao i uzrujana je.

2.sez., 22.ep - srijeda 11. srpnja
Jamie ide na karate sa svojom novom djevojkom Annom. Sooz je sa svojim novim dečkom Glenom. Sutradan se sretnu u kantini za vrijeme doručka. Jamie pokušava započeti razgovor, ali Sooz ne želi razgovarati s njime.

2.sez., 23.ep - četvrtak 12. srpnja
Nicki ima cijelu zalihu muškaraca. Vidimo je kako ljubi različite dečke u školi, u kafiću, u baru, kako krijumčari dečka u svoju sobu dok je mama kod kuće, kako je zove jedan dečko dok je u krevetu s drugim. Jamie skoči na krevet i razbije Soozin minidisk.

2.sez., 24.ep - petak 13. srpnja
Alex spazi Marka kako ljubi Granta te zatim ulicu u kojoj Alex opet vidi Marka i Granta kako se ljube. Nicki, Mark i Alex odlaze u kupnju. Vraćaju se u Robov stan i ometaju Annu i Roba koji pokušavaju gledati film u njegovoj sobi. Alex odluči otići. Dok se u igri tuče s Nicki, Mark razbije svoj sat.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju