Ekipa ne može vjerovati da Nicki i dalje izlazi s Christianom, agentom za nekretnine. Kolega zamoli Alexa da mu pomogne u nastavi. Nije oduševljen time, ali ne vidi način da se izvuče pa pristaje.

3.sez., 2.ep, ponedjeljak 6. kolovoza
Ekipa ne može vjerovati da Nicki i dalje izlazi s Christianom, agentom za nekretnine. Čak mu dozvoljava da u kući njezine mame organizira zabavu za sve kolege i klijente koji se bave nekretninama. Nicki uvjerava ekipu da to čini zato što vjeruje da će tako prijateljici pomoći naći novi stan. Christian iskorištava kuću Nickine mame da impresionira klijente i uspije nagovoriti Nicki da mu glumi pomoćnicu. Zauzvrat joj obećava da će je staviti na poseban popis i da će imati pravo prva vidjeti svaki novi stan koji se nađe na tržištu.

3.sez., 3.ep, utorak 7. kolovoza
Sasha ima novi posao, ali ispostavit će se da nije ni približno glamurozan kako su je u početku uvjeravali. Ona je odlučila dokazati ekipi i sebi da može naporno raditi, bez laži i varanja pa odlučuje zadržati taj posao.

3.sez., 4.ep, srijeda 8. kolovoza
Prvi put u životu Nicki tijekom vođenja ljubavi nije koristila zaštitu. Toliko joj je neugodno što je bila tako glupa da to ekipi ne može ni reći.

3.sez., 5.ep, četvrtak 9. kolovoza
Kolega zamoli Alexa da mu pomogne u nastavi. Nije oduševljen time, ali ne vidi način da se izvuče pa pristaje. Svi Alexovi strahovi obistinit će se kad upozna Allena – drskog učenika koji besramno očijuka s njim.

3.sez., 6.ep, petak 10. kolovoza
Tko je Sooz? Zablokirala je i nema inspiracije za novu izložbu na fakultetu. Počinje paničariti. Zna da su joj se dogodile neke promjene, ali i dalje je "Sooz"... Nije li? Misli da je ekipa ne razumije i da će je radije ismijavati nego joj pomoći. Na faksu Sooz dodatno frustrira kolegica Fran koja je prepuna ideja i koristi svaku prigodu da se Sooz obrati svisoka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju