Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

12.ep., 3.sezona - 20. kolovoza
Sooz postaje sve prisnija s Tylerom i čini se da on na nju ima velik utjecaj. Zbog njega Sooz želi da Jamie i Alex srežu troškove, da budu slobodniji i da se ne prepuste utrci za novcem, kao što to čini Taylor. No ovdje je pravi problem novac. Sooz ga nema, a zbog Tylerova utjecaja misli da joj i ne treba. No, treba joj jer mora platiti stanarinu!
Jamie ne može učiti jer je jako gladan, a nemaju hrane. Sooz je bila u kupnji, ali sve što je donijela toliko je jeftino i bljutavo da to nitko ne želi jesti. Alex upozorava Sooz da mora dati svoj dio novca za stanarinu ili će ih gazda izbaciti iz stana.

13.ep., 3.sezona - 21. kolovoza
Jamieja je spopao strah. Za tri su tjedna ispiti, a on nikako da počne učiti. Treba mu pomoć, ali nitko nema vremena za njega. Alex i Allen zauzeti su sa svojom igrom odlučivanja bacanjem kockice, Sasha se posvađala s Darnom i dala je otkaz, Sooz i sama ima mnogo posla, Rob je okupiran s Amber, a Nicki zbilja nije za to.
Stoga Jamie kofeinom pokušava usredotočiti svoje misli koje stalno nekamo lutaju. Na kraju upoznaje Katie koja je spremna pomoći mu. Povlače se u mir i tišinu Nickine kuće, ali ona i nije tako prazna kako se činilo. Sasha, sada nezaposlena, prekida njegovo učenje puštanjem glazbe u svojoj sobi.

14.ep., 3.sezona - 22. kolovoza
Alex traži ljubav, ali ne poznaje nijednog gay muškarca, osim Allena, ali on se baš i ne računa. Alex pretražuje internet i pokušava proširiti svoje mogućnosti. Iskoračit će u "veliki gay svijet". Odlučuje se za gay večernji klub i ekipa ga uspijeva nagovoriti da se s članovima tog kluba ode kulturno uzdizati u operu. Nakon opere, koju je Alex prespavao, predsjednik kluba Richard pritišće Alexa da organizira večeru kod sebe kao inicijacijski test.

15.ep., 3.sezona - 23. kolovoza
Rob se i dalje koleba oko Amber. Njihovi planovi za vjenčanje u punom su jeku i Amber želi da Rob upozna njezine roditelje. Rob odlazi psihijatru u nadi da će mu on pomoći da stvari vidi malo jasnije, što mu je nužno potrebno da donese ispravnu odluku. Večeras će Rob upoznati Amberine roditelje. Zamolio je Alexa da mu posudi odijelo. Počeo je pljusak i odijelo se potpuno smočilo. Želeći pomoći Robu, Nicki ga stavlja u sušilicu te se odijelo stisne. Nicki se nada da će za ovu prigodu poslužiti odjeća njezina oca.

16.ep., 3.sezona - 24. kolovoza
Sooz mora reći istinu. Izjeda je krivnja zbog onoga što se dogodilo s Tylerom. No nitko ne želi znati istinu, istina je koma. Rob je ipak odlučio oženiti se s Amber. Ponovno ju je zaprosio i sutra se odlaze vjenčati u Gretna Green. Sooz je u šoku, kao i Rob. Oduvijek je mislio da će ona i Jamie prvi stati pred oltar.

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju