Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

3.sez., 7.ep - 13. kolovoza
Sasha ne može spavati. Nelagodno joj je, osjeća da se događa nešto veliko, ali ne može točno reći što. U besanim noćima slaže slagalicu od komadića nedavnih događaja u nadi da će riješiti taj misterij. Darnu hvata panika jer mora naći nekoga tko će pripremiti hranu za otmjenu zabavu koju organizira. Sashi pada na pamet kako će šeficu izvući iz nevolje i Robu nudi taj posao. Alex se boji da će Rob doći s Nicki pa ide i on kao Sashina pratnja. U kuhinji nađu Roba s Nicki, i to gotovo na djelu. Alexa nervira njihovo ponašanje.

3.sez., 8.ep - 14, kolovoza
Jamieju će sreća okrenuti leđa. Još roditeljima nije rekao da se nije upisao na fakultet i svakojakim ih prijevarama uvjerava da jest. Sooz upozorava Jamieja da im mora sve priznati ili će mu se sve to obiti o glavu. Jamie je uvjeren da ga netko slijedi i ne želi otvoriti vrata stana. Priznaje Alexu zašto je na rubu. Njegovi su roditelji dobili pismo od tvrtke za studentske kredite kojim su obaviješteni da moraju vratiti novac koji je pogreškom uplaćen na Jamiejev račun. Istina se ipak doznala, ali Jamie je potrošio sav uplaćeni novac.

3.sez., 9.ep - 15. kolovoza
Jamie od jutra do mraka uči za prijamni. Sooz počinje strahovati da između njih više nema iskre. Da stvari budu gore, stara Sooz i dalje proganja Sooz i povećava njezinu nesigurnost.

3.sez., 10.ep - 16. kolovoza
Rob ima novu djevojku, Amber. Njegovi se prijatelji pretvaraju da su zadovoljni, ali zapravo su sumnjičavi, osobito Nicki. Nakon svega što se među njima dogodilo, činjenica da je Rob s drugom ju je uznemirila. Ona ne zna da je Rob čuo kada je Sashi rekla da joj do njega nije nimalo stalo.

3.sez., 11.ep - 17. kolovoza
Nicki ima i dva posla. Rob će se iseliti i živjeti s Amber pa Nicki strahuje da neće imati dovoljno novca. Navečer radi u baru "Root", a danju ima stalni posao u knjižari. Jedne večeri, tijekom večernje špice u baru, izgubila je živce i izvikala se na Jamieja i Alexa jer je samo ismijavaju. Pojavljuje se Max i pokušava je smiriti, a Nicki mu govori da je ljigavac. Potom se pojavljuje i Toby kojeg je Nicki upoznala u knjižari. Pokušava smiriti Maxa, ali ne uspijeva. Tobyju je dosta i udara Maxa.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju