Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

17.ep., 3.sezona - 27. kolovoza
Komu treba veza? Sasha je zaključila da su veze previše komplicirane. Pogledajte samo nevolje u kojima se nalaze Sooz, Jamie, Rob i Nicki. Sasha želi da stvari ostanu jednostavne. Da bar!
Sasha je u baru "Root" pokupila tipa i zajedno provode noć. Odlučila je da ga neće pitati ni ime ni telefonski broj. Ako je suđeno da se ponovno sretnu, to će se i dogoditi.

18.ep., 3.sezona - 28. kolovoza
Malom Allenu sviđa se tip kojeg stalno viđa u baru "Root". Iako Alex misli da je tip daleko izvan Allenova dosega, pristaje mu pomoći i savjetuje mu kako impresionirati tog mladića, Henryja. Poslije u kafiću Nicki Roba poziva na večernji izlazak. Misli da bi to mogla biti dobra prilika da malo budu zajedno sada kad je Amber stvar prošlosti. No, misleći da je on ne zanima, Rob je odbija i govori da već ima planove.

19.ep., 3.sezona - 29. kolovoza
Nakon što je uspješno odradio prijamni ispit, Jamie doznaje da je primljen na Sveučilište Inverness. Još nije rekao Sooz ni razgovarao s njom o Tyleru. Odlučuje sa Sooz nakratko otići iz grada da sve to raščiste. Sooz je primijetila da se Jamie u posljednje vrijeme neobično ponaša i Alexu govori da misli da će je zaprositi.
Nicki i Rob stalno se svađaju i Sasha govori Alexu da je rekla Robu da Nicki želi da budu samo prijatelji, što i nije sasvim istinito. Alex joj govori da to riješi.

19.ep., 3.sezona - 30. kolovoza
Nicki je dobila zakašnjeli rođendanski dar od mame, kartu za put oko svijeta za jednu osobu. Osjeća da je sada ništa ne može zaustaviti. Rob ne pokazuje nikakav interes, a ona oduvijek želi putovati. Nicki ne shvaća da je Rob presretan jer joj se sviđa, ali strah ga je učiniti prvi korak.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju