Sashi u baru prilazi lovac na talente Charlie. Društvo raspravlja o Markovu odlasku. Sooz odlazi u kafić u kojem Seb zabavlja društvo pričama o kontroliranju bijesa.

35.ep - ponedjeljak, 30. srpnja
Vidimo noćni klub za homoseksualce u kojem Alex spazi Marka kako ljubi Granta te zatim ulicu u kojoj Alex opet vidi Marka i Granta kako se ljube. Nicki, Mark i Alex odlaze u kupnju. Vraćaju se u Robov stan i ometaju Annu i Roba koji pokušavaju gledati film u njegovoj sobi. Alex odluči otići. Dok se zaigrano tuče s Nicki, Mark razbija svoj sat.

36.ep - utorak 31. srpnja
Sashi u baru prilazi lovac na talente Charlie. Društvo raspravlja o Markovu odlasku. U zahodu Sasha napada Annu. Poslije, Rob zove Sashu u svoj stan. Sutradan, Sasha na klupici razmišlja o svom životu. Pješači do Robova stana. U stanu Rob pita Sashu da potpiše novi najam stana.

37.ep - srijeda 1. kolovoza
Sooz odlazi u kafić u kojem Seb zabavlja društvo pričama o kontroliranju bijesa. Ispred kafića Alex razgovara s Jamiejem o Sooz. Sooz i Seb odlaze k Sooz u stan. Ondje Seb slaže njezine CD-e. Za to vrijeme, Anna u kafiću govori Robu neka osnovna pravila. Sooz i Seb odlaze u park i ondje gledaju patke. Seb zaspi. Sooz gleda mladi par.

38.ep - četvrtak 2. kolovoza
Jamie odlučno tvrdi da on i Sooz nemaju budućnosti, iako se da naslutiti da se između njih nešto dogodilo. Budi se i vidi Michaela Cainea kako stoji nad njim. U satiričnoj verziji božićne priče, Michael Caine vodi ga na putovanje u budućnost u kojoj može vidjeti što čeka društvo. Deset godina poslije, Alex, Rob i Nicki čekaju da se Sasha pojavi na godišnjici mature. Alex se valja u novcu, Nicki ima troje djece koje trčkara oko nje, a Rob i dalje radi u kafiću. Sasha dostojanstveno ulazi, okružena svojim obožavateljima. Jamie shvati da ondje nema ni njega ni Sooz.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju