Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

3.sez., 9.ep - ponedjeljak 7. svibnja
Jamie od jutra do mraka uči za prijamni. Sooz počinje strahovati da između njih više nema iskre. Da stvari budu gore, stara Sooz i dalje proganja Sooz i povećava njezinu nesigurnost.

3.sez., 10.ep - utorak 8. svibnja
Rob ima novu djevojku, Amber. Njegovi se prijatelji pretvaraju da su zadovoljni, ali zapravo su sumnjičavi, osobito Nicki. Nakon svega što se među njima dogodilo, činjenica da je Rob s drugom ju je uznemirila. Ona ne zna da je Rob čuo kada je Sashi rekla da joj do njega nije nimalo stalo.

3.sez., 11.ep - srijeda 9. svibnja
Nicki ima i dva posla. Rob će se iseliti i živjeti s Amber pa Nicki strahuje da neće imati dovoljno novca. Navečer radi u baru "Root", a danju ima stalni posao u knjižari. Jedne večeri, tijekom večernje špice u baru, izgubila je živce i izvikala se na Jamieja i Alexa jer je samo ismijavaju.

3.sez., 12.ep - četvrtak 10. svibnja
Sooz postaje sve prisnija s Tylerom i čini se da on na nju ima velik utjecaj. Zbog njega Sooz želi da Jamie i Alex srežu troškove, da budu slobodniji i da se ne prepuste utrci za novcem, kao što to čini Taylor. No ovdje je pravi problem novac.

3.sez., 13.ep - petak 11. svibnja
Jamieja je spopao strah. Za tri su tjedna ispiti, a on nikako da počne učiti. Treba mu pomoć, ali nitko nema vremena za njega. Alex i Allen zauzeti su sa svojom igrom odlučivanja bacanjem kockice, Sasha se posvađala s Darnom i dala je otkaz, Sooz i sama ima mnogo posla, Rob je okupiran s Amber, a Nicki zbilja nije za to.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju