Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

9.ep - ponedjeljak 4. lipnja
Robov otac Steve je propali rocker koji se ne može suočiti s činjenicom da se nije pomaknuo s mjesta. Od očeve frustracije najviše pati Rob. On je žrtva fizičkog i emocionalnog zlostavljanja. No bilo mu je dosta. Kada treba izabrati između dana sa Sashom i pomaganja ocu, Rob odluči otpiliti tatu. Ta će ga odluka skupo stajati.

10.ep - utorak 5. lipnja
Sooz prolazi kroz teško razdoblje. Rob je ponovno sa Sashom. Pala je ispite i, da stvar bude gora, Nicki ima sve petice! No Sooz ima svoju „Malu knjigu o životu“ što znači da rješenja njezinih problema ne mogu biti daleko.

11.ep - srijeda 6. lipnja
Jamie odlučuje podijeliti svoj broj telefona i ime svakoj zgodnoj ženi između 18 i 25 godina. Njega iznenadi više nego ikoga iz ekipe kad se Lilli javi na oglas. Jamie je toliko izvan sebe da se pretvara da je organizator zabava i drum and base DJ. Lilli je zadivljena tom informacijom i pita ga kad je sljedeća zabava.

12.ep - četvrtak 7. lipnja
Jamie pronalazi Robu i Sooz posao poslužitelja u otmjenome hotelu. Jamie je posao prihvatio zbog seksi šefice sale, Rob zbog novaca. A Sooz? Njoj je na umu romansa. Večera je u tijeku, a Rob i Sooz nisu najbolji konobari. Rob prolije juhu po poslovnom čovjeku, a Sooz si ne može pomoći da ušminkanim gostima ne kaže što misli o njima.

13.ep - petak 8. lipnja
Dominantna šefica sale najuri dvojac, a Jamieja natjera da ostane i opere suđe.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju