Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

4.ep. - ponedjeljak 30. travnja
Prvi put u životu Nicki tijekom vođenja ljubavi nije koristila zaštitu. Toliko joj je neugodno što je bila tako glupa da to ekipi ne može ni reći. Ali vrijeme joj istječe... Prošla su tri dana od nemiloga događaja i sada ima još samo 24 minute da stigne do ljekarne ...

5.ep. - utorak 1. svibnja
Kolega zamoli Alexa da mu pomogne u nastavi. Nije oduševljen time, ali ne vidi način da se izvuče pa pristaje. Svi Alexovi strahovi obistinit će se kad upozna Allena – drskog učenika koji besramno očijuka s njim.

6.ep. - srijeda 2. svibnja
Tko je Sooz? Zablokirala je i nema inspiracije za novu izložbu na fakultetu. Počinje paničariti. Zna da su joj se dogodile neke promjene, ali i dalje je "Sooz"... Nije li? Misli da je ekipa ne razumije i da će je radije ismijavati nego joj pomoći. Na faksu Sooz dodatno frustrira kolegica Fran koja je prepuna ideja i koristi svaku prigodu da se Sooz obrati svisoka. Istodobno, i Sasha je zapela. Treba osmisliti izlog za novu kolekciju dječjih čarapa. I ona se bori s inspiracijom. Od Sooz traži pomoć, ali ona joj samo daje savjet koji je i sama dobila od profesora: "Ne očajavaj nad nečim tjednima, samo nađi savršen trenutak..."

7.ep. - četvrtak 3. svibnja
Sasha ne može spavati. Nelagodno joj je, osjeća da se događa nešto veliko, ali ne može točno reći što. U besanim noćima slaže slagalicu od komadića nedavnih događaja u nadi da će riješiti taj misterij. Darnu hvata panika jer mora naći nekoga tko će pripremiti hranu za otmjenu zabavu koju organizira. Sashi pada na pamet kako će šeficu izvući iz nevolje i Robu nudi taj posao. Alex se boji da će Rob doći s Nicki pa ide i on kao Sashina pratnja. U kuhinji nađu Roba s Nicki, i to gotovo na djelu. Alexa nervira njihovo ponašanje.

8.ep. - petak 4. svibnja
Jamieju će sreća okrenuti leđa. Još roditeljima nije rekao da se nije upisao na fakultet i svakojakim ih prijevarama uvjerava da jest. Sooz upozorava Jamieja da im mora sve priznati ili će mu se sve to obiti o glavu. Jamie je uvjeren da ga netko slijedi i ne želi otvoriti vrata stana. Priznaje Alexu zašto je na rubu. Njegovi su roditelji dobili pismo od tvrtke za studentske kredite kojim su obaviješteni da moraju vratiti novac koji je pogreškom uplaćen na Jamiejev račun. Istina se ipak doznala, ali Jamie je potrošio sav uplaćeni novac.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju