Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

2.sez., 24.ep - ponedjeljak 27. veljače
Alex spazi Marka kako ljubi Granta te zatim ulicu u kojoj Alex opet vidi Marka i Granta kako se ljube. Nicki, Mark i Alex odlaze u kupnju. Vraćaju se u Robov stan i ometaju Annu i Roba koji pokušavaju gledati film u njegovoj sobi. Alex odluči otići. Dok se u igri tuče s Nicki, Mark razbije svoj sat.

2.sez., 25.ep - utorak 28. veljače
Sooz leži na krevetu i razmišlja o životu. Ustane iz kreveta i stane na kutiju pizze od sinoć. Rob posprema stan i zamoli Marka da ne dolazi večeras kući. Sasha je sumnjičava u vezi s njegovim planovima. U kantini se Alex žali Sooz na Marka.

2.sez., 26.ep - srijeda 29. veljače
Jamie odlučno tvrdi da on i Sooz nemaju zajedničku budućnost, iako se da naslutiti da se između njih nešto dogodilo. Jamie se budi i vidi Michaela Cainea (sebe obučenog kao Michael Caine iz epizode 32) kako stoji nad njim. U satiričnoj verziji božićne priče, Michael Caine vodi ga na putovanje u budućnost u kojoj može vidjeti što čeka društvo. Deset godina poslije, Alex, Rob i Nicki čekaju da se Sasha pojavi na godišnjici mature.

2.sez., 27.ep - četvrtak 1. ožujka
Jamie sjedi uza Sooz koja je u krevetu na intenzivnoj njezi, a nevidljiv Soozin duh gleda ga kroz prozor. Te večeri u kafiću društvo razgovara o Sooz. Kad Jamie ode, govore jedni drugima da se boje da se Sooz neće izvući. Jamie odlazi posjetiti Sooz. Na izlasku iz bolnice prođe pokraj skinheada i crnca koji se tuku. Zatim prolazi kroz park pored grupe djece i skitnice.

2.sez., 28.ep - petak 2. ožujka
Nicki je ispred škole i govori nam da okreće novu stranicu u životu. Te večeri na zabavi Nicki traži ljubav. Mark i Sasha zavode jedno drugo. Jamie kaže Robu da je Sooz izašla iz bolnice, no da on još nije razgovarao s njom. Na zahodu Nicki pita Sashu sviđa li joj se Mark.
 

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju