Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

29.ep - ponedjeljak 5. ožujka
Sooz i Jamie odlaze u muzej Tate Modern. Jamie i Sooz su u njezinom stanu. Jamie ometa Sooz dok se ona bavi svojom umjetnošću. Ona vješa fotografiju, a on je promatra. Sooz govori o psihoanalizi, a Jamie je razbacao njezine radove po sobi. Sooz gleda Jamieja dok spava. Sutradan Jamie daje Sooz poklon. Rob, Jamie i Alex su u kafiću i dogovaraju izlazak.

30.ep - utorak 6. ožujka
Na putu do škole Jamie sretne Sooz i Alexa. Kod ormarića se on i Sooz dogovaraju za tu večer. U kantini odluče da će se sutra navečer ići rolati da bi malo oraspoložili Roba. Ispred škole Nicki govori Sashi da nije pozvana. Jamie čeka Sooz u njezinu stanu. Priredio joj je večeru iznenađenja.

31.ep - četvrtak 8. ožujka
Nicki shvati da se viđa s Markom već šest tjedana. Te večeri u baru, ispituje Sashu o njezinim prošlim vezama. Nicki odlazi kući i čita staru knjigu koju je kupila u knjižari: Mjesečnik o domaćinstvu iz 1955. godine. Odlazi u Robov stan tetošiti Marka. Ustaje sljedeće jutro i priprema mu doručak.

32.ep - petak 9. ožujka
Sasha poziva Roba na svoj rođendan. On je pita može li dovesti svoju djevojku. U stanu Rob i Mark pripremaju večeru i raspravljaju o tome kako Rob mora naći djevojku za zabavu. Rob zove Saffron. Sutradan, Rob odlazi na stanicu Waterloo da se nađe s njom. Odlaze u park.


 

 


 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju