Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

2.sez., 30.ep - ponedjeljak 23. srpnja
Sasha se budi i čuje kako se Rob i Anna igraju kao da se tuku. Nicki se šulja van iz Robova stana. Rob i Mark govore Sashi da idu van sa Sooz. Kad u kafić stigne bogati striper, Jamie osmišljava plan kako doći do novca. Kod kuće Jamie pokušava nagovoriti Alexa da postane striper. Sasha i Nicki pješače do škole. Nicki predlaže Sashi da razgovara sa Sooz. Kad ona ode do Sooz, Sooz je ne želi vidjeti. Rob, Anna i Mark krenu u bar tu večer, a Sasha ih odluči pratiti. Istovremeno, Jamie i Alex vježbaju svoju točku.

2.sez., 31.ep - utorak 24. srpnja
U kafiću Alex govori Nicki o Tonyju, dečku s kojim odnedavna izlazi. Tu večer, Alex se nalazi s Tonyjem u otmjenom restoranu. Nakon večere, odlaze u bar Root gdje se nalaze s ostalima. Alex se pobrine da Mark primijeti koliko je Tony bogat. Sutradan, na putu do kafića, Nicki i Mark razgovaraju o Alexu i Tonyju. Odluče reći Alexu da su u vezi. U kafiću Alex kaže Jamieju da još želi Marka. Jamie kaže Alexu da bi trebao ponovno pokušati s Markom.

2.sez., 32.ep - srijeda 25. srpnja
Jamie, odjeven u gladijatora, radi u noćnom klubu Aphrodite u kojem plesačice plešu u krilu. Sutradan u kafiću, Nicki i Alex se svađaju. Sooz pogleda Jamieja ispod oka i sjedne odvojeno. Jamie pomisli da su svi nezreli. Jamie govori Robu da radi u noćnom klubu Aphrodite. Ulazi Sasha, iscrpljena od traženja stana.

2.sez., 33.ep - četvrtak 26. srpnja
Sooz odlazi u kafić u kojem Seb zabavlja društvo pričama o kontroliranju bijesa. Ispred kafića Alex razgovara s Jamiejem o Sooz. Sooz i Seb odlaze k Sooz u stan. Ondje Seb slaže njezine CD-e. Za to vrijeme, Anna u kafiću govori Robu neka osnovna pravila. Sooz i Seb odlaze u park i ondje gledaju patke.

2.sez., 34.ep - petak 27. srpnja
Nicki shvati da se već šest tjedana viđa s Markom. Te večeri u baru, ispituje Sashu o njezinim prošlim vezama. Nicki odlazi kući i čita staru knjigu koju je kupila u knjižari: Mjesečnik o domaćinstvu iz 1955. godine. Odlazi u Robov stan tetošiti Marka. Ustaje sljedeće jutro i priprema mu doručak.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju