Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

2.sez., 37.ep - ponedjeljak 23. travnja
Sooz odlazi u kafić u kojem Seb zabavlja društvo pričama o kontroliranju bijesa. Ispred kafića Alex razgovara s Jamiejem o Sooz. Sooz i Seb odlaze k Sooz u stan. Ondje Seb slaže njezine CD-e. Za to vrijeme, Anna u kafiću govori Robu neka osnovna pravila. Sooz i Seb odlaze u park i ondje gledaju patke. Seb zaspi. Sooz gleda mladi par. Razmišlja o svojoj vezi sa Sebom.

2.sez., 38.ep - utorak 24. travnja
Jamie odlučno tvrdi da on i Sooz nemaju budućnosti, iako se da naslutiti da se između njih nešto dogodilo. Budi se i vidi Michaela Cainea kako stoji nad njim. U satiričnoj verziji božićne priče, Michael Caine vodi ga na putovanje u budućnost u kojoj može vidjeti što čeka društvo. Deset godina poslije, Alex, Rob i Nicki čekaju da se Sasha pojavi na godišnjici mature.

1.ep., 3.sezona - srijeda 25. travnja
Jamie nema dovoljno bodova za upis na fakultet, ali to nije nikomu rekao. Samo Rob zna istinu. Jamie poriče kako stvari stoje i ne može se natjerati da kaže Sooz što se zaista događa jer se boji njezine reakcije. Ekipa organizira oproštajnu zabavu i maše Jamieju na kolodvoru dok se on ukrcava na autobus za Inverness. Sooz je shrvana, ali pokušava olakšati i sebi i njemu rekavši da bi se trebali viđati s drugima dok su toliko daleko.

2.ep., 3.sezona - četvrtak 26. travnja
Ekipa ne može vjerovati da Nicki i dalje izlazi s Christianom, agentom za nekretnine. Čak mu dozvoljava da u kući njezine mame organizira zabavu za sve kolege i klijente koji se bave nekretninama. Nicki uvjerava ekipu da to čini zato što vjeruje da će tako prijateljici pomoći naći novi stan. Christian iskorištava kuću Nickine mame da impresionira klijente i uspije nagovoriti Nicki da mu glumi pomoćnicu. Zauzvrat joj obećava da će je staviti na poseban popis i da će imati pravo prva vidjeti svaki novi stan koji se nađe na tržištu.

3.ep., 3.sezona - petak 27. travnja
Sasha ima novi posao, ali ispostavit će se da nije ni približno glamurozan kako su je u početku uvjeravali. Ona je odlučila dokazati ekipi i sebi da može naporno raditi, bez laži i varanja pa odlučuje zadržati taj posao.
To je bila početna pogreška, ali ne želi priznati Robu i Nicki da radi za dekoraterku izloga, a ne za modnu dizajnericu. Potom slaže novoj šefici Darni da zna voziti. To zapravo nije u potpunosti laž jer je Sasha položila vozački ispit, ali za upravljačem postaje toliko agresivna da teško izbjegava nevolje.
 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju